Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως ο Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής ενοικίου για την Παιανία και για την σεζόν 2013-2014.
Ωστόσο από το περιβάλλον του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ προκύπτει ότι υπάρχουν καλές προθέσεις αλλά όχι οριστική συμφωνία. Η πλευρά του "Τζίγκερ" υποστηρίζει πως υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία η οποία για να επικυρωθεί πρέπει να λυθούν κάποια ζητήματα όπως η συντήρηση των εγκαταστάσεων και η πληρωμή του προσωπικού. Μάλιστα όπως αναφέρει το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη: "Όταν οι καλές προθέσεις ερμηνεύονται ως συμφωνίες, η κατάληξη μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή που ο καθένας υπολογίζει".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!