Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μετά την μάγκικη και άξια πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Διομήδη έχει μπροστά της μια νέο έξοδο στην Θεσσαλονίκη. Η Ένωση, αντιμετωπίζει για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 τον Φοίβο στο κλειστό γήπεδο των Συκεών, σε ένα ματς που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15:30 το μεσημέρι., με τους παίκτες να επιθυμούν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουν να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, ώστε να «καθαρίσουν» γρήγορα κι απλά και να επιστρέψουν στην Αθήνα με το «διπλό».
Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει ζητήσει από τους παίκτες της ΑΕΚ να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και σταθεροί, ώστε να μην αντιμετωπίσουν κανέναν απολύτως πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να προέρχεται από ένα αρνητικό σερί 6 ηττών και έχει νέο προπονητή στον πάγκο της (σ.σ. Λάκη Κεχαγιά), ωστόσο θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Ο Ενωσίτης τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, όμως έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το «δίποντο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!