Δημοσίευμα της ιστοσελίδας arcadiaportal.gr αναφέρει πως χθες μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν έφοδο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος έγινε έπειτα από καταγγελίες ότι λαθρομετανάστριες προσφέρουν παράνομες και ανασφάλιστες υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας και γι'αυτό το λόγο προχώρησαν σε αυτόν τον έλεγχο, στον οποίο διαπίστωσαν πως πράγματι εργάζονταν παράνομες αποκλειστικές.
Αυτή την ώρα βρίσκονται πάλι στο Νοσοκομείο και έχουν συνάντηση με τη Διοίκηση, την οποία θεωρούν και υπεύθυνη για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Νοσοκομείο. για αυτό το θέμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
