Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Παγκράτι το οποίο φέρονται να νοίκιασαν, με πλαστά στοιχεία, κάποιοι από τους τέσσερις συλληφθέντες για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Αλκέτου 26-28 και είναι η δεύτερη γιάφκα που καταφέρνει να εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ. μετά από αυτή στο Χαλάνδρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ούτε τι βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα ούτε και πώς οδηγήθηκαν σε αυτό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

αντε ρε απαραδεκτοι!! χαθηκε να τους βαλετε κανα αυγουλακι χωριατικο λιγο ψωμι ζυμωτο και κανα τσιπουρακι στα παιδια.. τι ειναι αυτοι ρε? τοσα χρονια παντου οι ιδιοι δεν αλλαζουν αισχος!!!!