Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη επί του Διομήδη που έδωσε στην ΑΕΚ την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκε ένα φανταστικό σκηνικό. Παίκτες και οπαδοί, οι οποίοι κατέβηκαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν, έγιναν μια γροθιά και μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα με τους υπόλοιπους οπαδούς που έμειναν στις εξέδρες.
Οι στιγμές που ακολούθησαν χαρακτηρίζονται από μεγάλη χαρά και πολλά χαμόγελα, αφού η ΑΕΚ πήρε για τρίτη σερί φορά το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της διοργάνωσης κι αυτό λέει πολλά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!