Στις 31 Ιανουαρίου, στην επέτειο δηλαδή των δραματικών γεγονότων του 1996 στα Ίμια και της απώλειας των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Θεοδωρίδης αποκάλεσε τα Ίμια, Καρντάκ σε μήνυμα του στο Twitter.
Μάλιστα προτείνει η Ελλάδα να μοιράσει το Αιγαίο με την Τουρκία.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε τι έγραψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Apoti ida pados pauthike apo ta kathikoda tou http://tvxs.gr/news/ellada/epapse-naso-theodoridi-apo-ta-kathikonta-toy-o-syriza
δυστηχως αδερφε σκεπαστη 9-11...τιποτα οι Ελληνες μεσα σε 3 χρονια εγιναν οι μισοι εθνικιστες που νομιζζουν οτι εθνικισμος ειναι η χουντα και οι αλλοι μισοι αναρχοκομμουνιστοσυριζαιοι,αλλα μολις ξανα γεμισουν οι τσεπες τους κοπει κανα χαρατσι και βρουν καμια δουλιτσα με 800 ευρω θα τα ξεχασουν ολα και θα ξανα γυρισουν στο μαντρι τους που 3 χρονια τωρα καθυβριζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και αποκυρησουν λες και το 2009 το 85% σε πασοκ και ν.δ το πηραν μονοι τους..
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ με βρισκεις απολυτα συμφωνο.τιποτα δεν προκειται να αλαξει γιατι τελικα οι βολεμενοι ηταν περισοτεροι αποσο φανταζομασταν
Οταν πολιτευεσαι που σημαινει εκφραζεις την πολιτικη του χωρου που ανηκεις αποψεις προσωπικες επι εθνικων θεματων τις αφηνεις στο σπιτι σου η ανεξαρτοποιησε και λες οτι θες .Πρεπει στον συριζα να ξεχωρισουν καποια στιγμη την πολυφωνια απο την πολυβλακεια και να κατανοησουν οτι διαβαζοντας αριστερων βιβλια δεν γινεσαι αριστερος [ξερεται τον καιρο που υπηρξαν ανταρτες της πορδης με τα λεφτα του μπαμπα]Θεωρω μεγαλη προσβολη στο προσωπο μου και οχι μονο ημιμαθεις βλαμενοι να μιλουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με υφος μεγαλου πολιτικου στοχαστη για πραγματα που δεν κατανοουν.Δεν μπορεις να εχεις αποψη για ολα μια και δεν τα γνωριζεις ολα.Η αριστερα φιλοι του συριζα κκε και λοιποι ειναι πρωτα απο ολα τροπος ζωης αυταπαρνηση αυτοθυσια για το καλο του λαου και μονο.Χωρα πλουσιος αριστερος ?Ασφαλως οχι .Το να καθεσε να αναλυεις θεωριες περι επαναστασεων εδω και ογδοντα και πλεον χρονια δεν οδηγει πουθενα.Το να χαριζεις ενα νησι στην υποτιθεται γειτονα εστω με τα λογια σου στηριζομενος σε θεωρειες που δεν τις εχεις κατανοησει με σκοπο την ειρηνη δεν οδηγει πουθενα.Εξαλου αν αποτυχει η δικια σου ειρηνη ο πολεμος δικος μου θαναι μια καισυ δεν προκειται ναρθεις.Ξερω τι λεω. μπροσταρηδες στα λογια λοιπον συντροφοι και αν αγριεψουν τα πραγματα οπως και τωρα δηλαδη ξερει ο λαος παλι μονος του Ξερει συντροφοι ο λαος ρωτηστε τον ΑΡΗ.....[λατρευω την ειρηνη μεταξυ των λαων , δεν χωραει το μυαλο μου να πολεμησω με κανεναν οταν ομως ακουω τετοιες ηλιθιοτητες πολυ φοβαμαι οτι ερχονται ποιο δυσκολοι καιροι που θα πρεπει να αναθεωρησω την κοσμοθεωρια μου]
Ευμένης Με το ζορι πρεπει να ψηφισεις δηλαδη? Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω...Οταν ολα τα κομματα ειναι τα ιδια σκ@τ@ εισαι αναγκασμενος να ψηφισεις ενα σκ@το?
Η ψήφος είναι ΙΕΡΗ. Και αυτοί αυτό θέλουνε ..... από το να τους ψηφίζεις προτιμούν να μην ψηφίζεις καθόλου ..... μα μην ασχολήσε δηλαδή. Ρίχτο στους Κυνηγούς, στον Λεβέντη ή τον Βεργή αλλά ρίχτο ..... δώσε το παρών .... Όσο για τον τύπο .... γεμίσαμε γραφικούς που ψωφάνε για λίγη δημοσιότητα. Αφού δεν έγινε βουλευτής τώρα δεν θα γίνει ποτέ του και τσούζει ελαφρώς ..... Πέρα από αυτόν .... όποιος νομίζει ότι η Εθνική μας ακεραιότητα κινδυνεύει απ'αυτόν και το μπαχαλο του Σύριζα κοιμάτε ύπνον βαθύ ......... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Οι μουσουλμανική μειόνότητα των Πομάκων - που πλέον και από κει ακούγονται φωνές για Τουρκική μειονότειτα - τί ψήφισε μονοκούκι στις 2 τελευταίες εκλογές ?????
geouea Συμφωνώ ότι η ψήφος είναι ιερή , ότι είναι χρέος μου να συμμετέχω στα κοινά , να είμαι πολίτης.....όμως είναι άτοπο αυτό που λες. Δεν γίνετε να σπαταλήσω την δύναμη που έχω σαν πολίτης ψηφίζοντας....ότι να ναι για να εκδικηθώ τα μεγάλα κόμματα ή να την "ρίξω" όπου να' ναι γιατί δεν με εκφράζει κανείς στην παρούσα φάση , είναι πολύ σοβαρή υπόθεση η ψήφος για να πάω χαλαρά και να ψηφίσω τον κάθε γραφικό..... Έπειτα πιστεύω το αντίθετο , δηλαδή , μας βάζουν στο τριπάκι να τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψηφίζουμε και να συμμετέχουμε σε ένα πανηγύρι και να είμαστε συνυπεύθυνοι , μας θέλουν παρόντες στις εκλογές...... Θα ήθελα να δω έστω μια φορά μια αποχή πάνω από το 80% στέλνοντας το μήνυμα "τέλος στο πανηγύρι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν , επιβάλλεται να αλλάξουν , η πολιτική και πολιτικοί πρέπει να αλλάξουν. Ποια κυβέρνηση που θα έχει τουλάχιστον το 80% εναντίον της θα νιώθει ότι μπορεί να μείνει στη θέση της χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στις επιταγές του λαού;; ΥΓ Ποια καρντάκ ρε ντόναλντ ντακ;; Κάτι τέτοια ακούνε οι γείτονες και αρχίζουν τις διεκδικήσεις.....Όσο για τα 12 μίλια...νομίζω πως υπάρχουν διεθνής συμφωνίες που έχουν υπογράψει και οι ίδιοι....
@ Ευμένης Δεν πήγαινε σε σένα αλλά στον σκεπαστή 9-11 ..... και δεν γίνετε ρε φίλε μετά από 40 χρόνια εμετικών κυβερνήσεων να φοβάσε τους απέναντι ...... δεν του γουστάρεις ΟΚ αλλά βγάλε την οργή σου ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ. Η απαγόρευση θα έρθει από αυτούς που την επιστράτευση την έχουν για ύστατη λύση ..... @ Mr Pak Πότε η ψήφος του Έλληνα ήταν ιδεολογική για να είναι και τώρα ????? Το παραπάνω που γράφεις είναι ολόσωστο αλλά θα ίσχυε σε μια χώρα όπου η λογική δεν θεωρείτε εχθρός του Έθνους. Εδώ ολόκληρη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ η Ευρώπη σε εκβιάζει να ψηφίσεις αυτούς που σε κατέστρεψαν για να γλυτώσεις από την καταστροφή ....... δεν μιλάμε για κατάργηση λογικής ...... μιλάμε για ανέκδοτα για 3 χρονών παιδάκια ..... Στη χώρα μας αν η αποχή πιάσει το 80% εκτόςαπό τις σαμπάνιες που θα ανοίξουν θα βρουν και μία χρυσή ευκαιρία να καταργήσουν τις εκλογές ............... ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ...... έτσι απλά χωρίς καμία ιδεο-λογική θέση .........
ψηφίζω φίλε, πάντα ψήφιζα από τότε που απέκτησα το δικαίωμα αυτό, τα τελευταία δηλαδή 23 χρόνια. το θέμα είναι πως αν ψηφίζοντας σύριζα για να βοηθηθούμε στα εργασιακά, βρεθούμε με απαγόρευση κυκλοφορίας.
τι να κάνω ρε φίλε, αν βγάλουμε το σύριζα πρώτο κόμμα είναι ικανοί να μας φέρουν τα τανκς σε 4 μήνες.
με το ζόρι δηλαδή να μας κάνετε νεοδημοκράτες. (να πάρει θέση ο takman και το υπόλοιπο συνάφι)
ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ φίλτατε ... η μόνη εφαρμόσιμη λύση για τη περίπτωση μας ...
Δεν ψηφίζω σύριζα αλλα αν θέλεις την άποψη μου περί του θέματος, για εμενα δεν είναι λύση να αφαιρείς μια βραχονησίδα από την κατοχή ενός εθνικιστικού κράτους και να την παραχωρείς σε άλλο. Ο τύπος (αν και δεν είναι βουλευτής) δεν το κατέχει.
δυστυχώς τακμαν, το δόγμα σου είναι τα δικά μας, δικά σας και τα δικά σας, δικά σας. αλλιώς εθελοτυφλείς αν νομίζεις πως θα χρήσεις της αντιμετώπισης που εσύ πιστεύεις για τους άλλους. - όλα τα κράτη εθνικιστικά είναι, αλλιώς δεν θα ήταν κράτη-
Το δικό σου δόγμα είναι ότι στον εθνικισμό απαντάμε με εθνικισμό. Δεν γουστάρεις όταν οι Τούρκοι εθνικιστές απειλούνε αλλα όταν το κάνουνε οι έλληνες είναι μαγκιά. Εγώ με Τούρκο εργαζόμενο δεν έχω να χωρίσω τίποτα εκτος αν είναι εθνικιστής. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχω κάποιο δόγμα χαριστικής φύσεως προς άλλους αλλα η αλήθεια είναι ότι οι μονοι που κατέβαιναν ιστορικά στους δρόμους για να διεκδικήσουνε τα λίγα δικαιώματα που έχεις σήμερα ήταν αυτοί που εσύ θέλεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να αποκαλέσεις προδότες, ανθέλληνες, κτλ κτλ. Το παραμύθι το ξέρουμε αλλα δεν θα πάρουμε.
"Το δικό σου δόγμα είναι ότι στον εθνικισμό απαντάμε με εθνικισμό." εσένα με παραχωρήσεις; "Δεν γουστάρεις όταν οι Τούρκοι εθνικιστές απειλούνε αλλα όταν το κάνουνε οι έλληνες είναι μαγκιά" από που το συμπέρανες αυτο; "Εγώ με Τούρκο εργαζόμενο δεν έχω να χωρίσω τίποτα εκτος αν είναι εθνικιστής." εγώ δεν έχω να χωρίσω tτίποτα με κανένα εργαζόμενο, ας είναι εθνικιστής, κομμουνιστής, φιλελεύθερος, δεν βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους, αυτή είναι η διαφορά μας. "Προσπαθείς να πείσεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον εαυτό σου ότι έχω κάποιο δόγμα χαριστικής φύσεως προς άλλους" δεν προσπαθώ να πείσω τίποτα, βλέπω πως έχεις διαλέξει τον εύκολο δρόμο, με φτύνουν και νομίζω πως βρέχει. "αλλα η αλήθεια είναι ότι οι μονοι που κατέβαιναν ιστορικά στους δρόμους για να διεκδικήσουνε τα λίγα δικαιώματα που έχεις σήμερα ήταν αυτοί που εσύ θέλεις να αποκαλέσεις προδότες, ανθέλληνες" διεκδικείς αποκλειστικότητα αγώνων που δυστυχώς -για σένα- δεν την δικαούσαι. δικαούσαι όμως την αποκλειστικότητα - ο χώρος σου- στα επίθετα που αναφέρεις.
Λίγο να ξεφυλλίσεις ιστορικά κείμενα θα κατανοήσεις ποιοι πάλεψαν για το οκτάωρο, την εξάλειψη της παιδικής εργασίας, την κοινωνική ασφάλιση, το δικαίωμα στην γυναικεία ψήφο, και αλλα δικαιώματα τα οποια εσύ σήμερα θεωρείς δεδομένα. Έχει χυθεί πολύ αίμα στην πάλη εναντια στον καπιταλισμό/ιμπεριαλισμό, και ούτε σταγόνα δεν ήταν των εθνικιστών (που ούτος η άλλως από την ίδια την κρατική καταστολή ζούνε. Όσο για τις παραχωρήσεις που αναφέρεις. Αυτό που δεν έχεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταλάβει είναι ότι εγώ (όπως και οι περισσότεροι μη κομματοποιημένοι από την αριστερά μεριά) είμαστε εναντια στις παραχωρείς σε οποιαδήποτε εξουσία, είτε ελληνική, είτε εκτος ελλάδας.
Λίγο να ξεφυλλίσεις ιστορικά κείμενα θα κατανοήσεις ποιοι πάλεψαν για το οκτάωρο, την εξάλειψη της παιδικής εργασίας, την κοινωνική ασφάλιση, το δικαίωμα στην γυναικεία ψήφο, και αλλα δικαιώματα τα οποια εσύ σήμερα θεωρείς δεδομένα. Έχει χυθεί πολύ αίμα στην πάλη εναντια στον καπιταλισμό/ιμπεριαλισμό, και ούτε σταγόνα δεν ήταν των εθνικιστών (που ούτος η άλλως από την ίδια την κρατική καταστολή ζούνε. Όσο για τις παραχωρήσεις που αναφέρεις. Αυτό που δεν έχεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταλάβει είναι ότι εγώ (όπως και οι περισσότεροι μη κομματοποιημένοι από την αριστερά μεριά) είμαστε εναντια στις παραχωρείς σε οποιαδήποτε εξουσία, είτε ελληνική, είτε εκτος ελλάδας.
Ευμένης Εισαι αναγκασμενος να ψηφισεις κατι δηλαδη? Κατι απο ΟΛΑ αυτα τα σιχαματα που τοσα χρονια κοιτανε πως θα παρουν τις ψηφους,για να γινουνε χαλιφηδες και να φανε και αυτοι?
EGW PHRA THESH...
POLITISMENA PRAGMATA PEDI MOU
"Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ Η' ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΕΛΙΤ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΥ, ΟΜΩΣ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...'' ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ;;;;; MOY ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ....
Η φάτσα αδερφε παραπέμπει σε αλλο κόμμα και οχι στο ΣΥΡΙΖΑ...τεσπα οι αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μπορούσαν να γίνουν μαλλον σε ουτοπική γειτνίαση δεν νομιζω οι Τούρκοι να εχουν τέτοιες διαθέσεις,μαλλον ιμπεριαλιστές ειναι και εθνικια... Και δεν μιλαω για τον λαό τους αν και θεωρω οτι επίτηδες το σύστημα τους κρατα σε χαμηλό υπόβαθρο παιδείας και μόρφωσης ώστε να ειναι ευκολα καθοδηγούμενοι. Επειδη και εγω θεωρω τον εαυτό μου αριστερό φιλτατε με αυτα που γράφεις τρεμουν τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κόκκαλα του Άρη. Ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστές και ευφυείς σε αυτα που ξεστομιζουμε δεν βλάπτει.Ετσι οπως πατε δεν πάρετε το 3% του Λαος αλλα τα 3 του λαού
Βρε παιδιά, μήπως πρόκειται για φωτομοντάζ;
Ο ανθρωπος οταν ακουει λεξη που εχει να κανει με την Ελλαδα παθαινει αλλεργια...(οπως κ η πλειονοτητα του κομματος του)ειναι ο ιδιος που κατεκρινε τον Μεταξα για το ''ΟΧΙ'' ,που ειπε οτι οι Ποντιοι δεν επαθαν τιποτα απ τον Κεμαλ κ τωρα πιστος στην γραμμη του περιφημου υπουργου(ο αερας πηρε την σημαια)κ του δειλου πρωθυπουργου(ευχαριστιες στους αμερικανους)δεν σεβαστηκε ουτε την μνημη των τριων ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ.....Υ.Γ τραβα να βρεις τους Μογγολους φιλους σου ρε...
χλαααααααααπ!στη καραφλα..και χωρις τεμπεσιρι..
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ" ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΛΟΜΠΟΥ!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ??ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ...ΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗ "ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ",ΠΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ "τΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ",ΜΕΤΑ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ....ΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...ΟΛΟ ΠΙΚΡΕΣ ΛΕΜΕ!!!!
O ALOS O KOTSIDAS POU IPE NA PLIRONOUN OI ORTHODOKSOI GIA TIN THRISKIA TOUS APO TIN TSEPI TOUS PARELIPSE NA PI OTI TO IDIO NA GINETE APO OLOUS TOUS PISTOUS TON DIAFORON THRISKION .....ALA AFTO THA TOU KOSTIZE TA PSIFALAKIA TON ALOTHRISKON OLIS TIS ELLADAS ALLA ETSI OPOS TO ETHESE ITANE PIASARIKO KATI TO ANTISTROFO APO TIS XRISIS AVGIS !!! ATHEOS O TIPOS KALA KANI AS MIN EPIVALI OMOS SE ALOUS TIN ATHEOSINI TOU GIATI O ELLINES POTES DEN EPEVALE THRISKIA ME TO ZORI SE KANENAN !!!
κοιτα κατι ατομα που θελουν να κυβερνησουν κιολας... Μονο η Χρυση Αυγη θα σωσει αυτον τον τοπο
Εάν κανεις πλακα τότε είναι πετυχημένη. Εάν το εννοείς, συνιστώ να πάρεις τα όπλα μαζί με τους υπολοιπους rambo τον αυγών, και να κάνετε ντού στην πόλη άμεσα. Σας κάνω και τα εισιτήρια. Μια προειδοποίηση μονο, εκεί δεν θα είστε 20 εναντίον ενός πακιστανού. Καλά να περάσετε.
Δεν ειναι η πρωτη φορα απο αυτους του ΣΥΡΙΖΑ πριν 2 μηνες αποκαλουσε η αλλη τα Σκοπια-Μακεδονια τωρα αυτος τα Ιμια-Καρντακ Σε λιγο θα ακουσουμε οτι η Κρητη ειναι Αιγυπτιακη η Πελοπονησσος- Ιταλικη η Ηπειρος-Αλβανικη και παει λεγοντας
Περίεργο δεν είναι που η Χρυσή Αυγή έχει 10% και ανεβαίνει....περίεργο είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 20% κανονικά θα έπρεπε να έχει 0%....!
Περίεργο δεν είναι που πήραν 7% τα αυγά. Λυπηρό είναι.
XAXAXAAAAAAAAAAAAAAA
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το καταδικαση και το πεταξη εξω απο το κομμα θα ειναι συνυπευθυνη και σημαινει οτι συμφωνει με τις προδοτικες του θεσεις. Αφου δεν σεβαστηκε τους ηρωες που θυσιαστηκαν (δολοφονηθηκαν?) στα ΙΜΙΑ ο τυπος και μας λεει τα ΙΜΙΑ καρτανκ, να ξεκουμπιστη απο την Ελλαδα μας και να παει να βρη τα.....καρτασια του (εμεις τα λεμε αδελφια αλλα του το λεω στα τουρκικα που καταλαβει ο ιδιος)!
οριστε κυριε πιος ειστε , στανιση
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ..ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ...Ε, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ...ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ....
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ...
ξεπερασε και το σιωνιστη Σημιτη παντως οσο πανε οι δημοκρατες εξελισσοντε..ποσος ραγιαδισμος πια ελεος..
γιατι κατι τετοιοι κυκλοφορουν ελευθεροι??αυτος σε λιγο θα μας πει να φυγουμε απο την Ελλαδα γιατι εδω ειναι οθωμανικη αυτοκρατορια..
Ο ανθρωπος ειναι για τα μπαζα. Ουστ ρε λουστρο!
μετα απο κατι τετοια πειτε μου πως να μην ανεβαινει η χρυση αυγη;;; αυτογκολ βαζουν το ενα πισω απ τ'αλλο αυτοι.
I AGATHI I XRISI AVGI ME AFTOUS DEN TA VAZI OUTE EMEIS OI POLITES TIS XORAS !!! NOMIZIS OTI O SIRIZA THELI NA KIVERNISI ?
I XRISI AVGI MPROSTA SE KATI TETOIOUS INE STA ALITHIA AGATHOI !!!!
DE MAS LES KAI ME POIA ISTORIKH ANALYSH TO LES AYTO; EKTOS AN EXEIS GIA ODHGO TO STRATIWTIKO SWXEDIASMO TOY DABIDOGLOY. THELEIS NA EISAI KAI APISTEROS TROMARA SOY...
Στις "αμοιβαίες υποχωρήσεις" περιλαμβάνεται και το..."πισ@κ@λλητό"???
Ενας συγχρονος εφιαλτης... Τι εν τουτος ρε παιδια? Αμοιβαιες υποχωρισεις με τους τουρκους? Σε πιο κοσμο ζει ο τυπος? Αν μου πει καποιος που και ποτε εκαναν υποχωριση οι Τουρκοι... Αχ ρε Ελλαδα που καταντησες?
gemisame efialtes se touto to topo !!!
Αν η ευφυία ενός ανθρώπου φαίνεται από τη φάτσα του ... τα σχόλια περισσεύουν. Τέτοιους θα έπρεπε ο Τσίπρας να τους διαγράψει άμεσα (εκτός κι αν είναι επίσημη θέση του κόμματος, που δε νομίζω), ειδάλλως στις επόμενες εκλογές θα έχει τα ποσοστά του Λαος. ΥΓ. Οι Ιταλοί μας παραχώρησαν ΟΛΑ τα γεωγραφικώς προσδιοριζόμενα ως Δωδεκάνησα, ΚΑΙ τις βραχονησίδες.
Ελεος πια... Μα καμία τσίπα;