Το σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ντίμη Αργυρόπουλου, για την αποστολή σφαίρας στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, προκάλεσε την επέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών, κ. Φάκου η οποία διέταξε εισαγγελική έρευνα.
Ο Ντίμης Αργυρόπουλος έγραψε το εξής σχόλιο στο Facebook: "Μα την άλλη φορά θα του τις φυτεύσουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα".
Με αφορμή αυτή την ανάρτηση, η κυρία Φάκου διέταξε τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί κάποιο ποινικό αδίκημα και ειδικά αυτό της πρόκλησης σε τέλεση εγκλήματος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
