Quantcast
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πιάστηκε ο «δράκος» των βορείων προαστίων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στα χνάρια του 31χρονου Νικόλαου Κουρέα βρέθηκε η αστυνομία, τον οποίο συνέλαβε κατηγορούμενο για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο 31χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του. Με εντολή εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία του καθώς και φωτογραφίες.

Ο συλληφθείς αναζητούσε γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, τις οποίες προσέγγιζε σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Στη συνέχεια αφού κατάφερνε να τις επιβιβάσει σε διαφορετικό κάθε φορά όχημα, παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες. Εκεί με την απειλή κατσαβιδιού ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων τις βίαζε και τις εγκατέλειπε, αφού πρώτα τους αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Ο 31χρονος δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, της Ερυθραίας και του Διονύσου.Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις, που έγιναν στην περιοχή του Διονύσου την τελευταία τετραετία (στις 08-12-2009, στις 16-12-2010 και στις 25-01-2013, σε βάρος τριών γυναικών 18, 65 και 42 ετών αντίστοιχα).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ