Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επιστροφή με χαμόγελα

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, μετά το χθεσινό ρεπό της επέστρεψε στις προπονήσεις με πολλά χαμόγελα. Οι «κιτρινόμαυροι» από την στιγμή που κέρδισαν άνετα τον Έσπερο βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχογική κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει ρεπό για την Ένωση, ωστόσο αυτό δεν θα τους σταματήσει από την σκληρή δουλειά.

Ο Καπετζόγλου ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση, ήταν ανέτοιμος και έμεινε εκτός δράσης, αλλά από χθες αισθάνεται καλύτερα και πάτησε παρκέ.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακό και με δεδομένο πως δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Λιβαδειά, η οποία είναι πρωτοπόρος ομάδα στον άλλον όμιλο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ