Ο Αντώνης Ρίκκα αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ματς υπέστη θλάση στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει. Σήμερα δεν προπονήθηκε, με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να τον εξετάζει και να διαπιστώνει πως η θλάση είναι πρώτου βαθμού, κάτι που αφήνει πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με το Πανιώνιο, το Σάββατο. Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και στην προπόνηση της Τρίτης αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Έλληνα μέσου, όπου και θα φανεί αν τελικά θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Λίνεν για το επόμενο ματς ή ο Γερμανός θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς αυτόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
πιστευω οτι μπορει ο φουντας να παει στη θεση του και διπλα στον πετροπουλο να παιξει ο παυλης
ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ καλος ο ρικκα στα τελευταια ματς..εβγαλε ματια σ αυτη τη θεση,,γινεται απαραιτητος μπροστα απ τον τσουμαγκα ..τον βοηθαει πολυ ανεβαινει μπροστα δημιουργει φασεις, κοβει κανει πολυ δουλεια γενικωτερα και γεμιζει το χωρο κεντρου..αυτος και ο κορδερο αυτη τη στιγμη οτι καλυτερο σ αυτες τις δυο θεσεις κλειδι..ευχομαι να ειναι περαστικα και να συνεχισει ετσι να προσφερει στην ομαδα μας!