Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νοκ-άουτ ο Ριμπερί

Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ρεϊμόν Ντομενέκ  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εκτός αποστολής για τα κρίσιμα παιχνίδια με Νησιά Φερόε και Αυστρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έμεινε ο επιθετικός της Εθνικής Γαλλίας Φρανκ Ριμπερί λόγω τραυματισμού. Την θέση του θα πάρει ο επιθετικός της Λιόν Μπαφετίμπι Γκομίς.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Γαλλίας για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο το οποίο αποδείχτηκε σοβαρό με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να αποφασίζει να μείνει ο Ριμπερί εκτός αποστολής.

Ο τραυματισμός του Ριμπερί αποτελεί πλήγμα για τον Ντομενέκ ο οποίος στήριζε πολλά στην δημιουργικότητα του 26χρονου ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να διασπάσει τις κλειστές άμυνες. Σε συνδυασμό και με την απουσία του Γκουρκίφ, η Εθνική Γαλλίας θα παραταχθεί χωρίς δυο βασικά στελέχη της.

Ο Γκομίς, ο οποίος πήρε την θέση του Ριμπερί, είναι ένας διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής έχοντας σκοράρει ήδη επτά φορές με την φανέλα της Λιόν την εφετινή χρονιά.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας σε επίσημο αγώνα καθώς είχε κληθεί στην προετοιμασία για το EURO 2008, ωστόσο αποκλείστηκε από την τελική αποστολή.

 

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ