Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκου Κατσικοκέρη δείχνει ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Θράκης θέλει να εντάξει τον Έλληνα επιθετικό στο δυναμικό της με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει κάνει μια πρώτη κρούση στην ΑΕΚ. Ωστόσο, δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η υπόθεση. Η ΑΕΚ έχει απορρίψει ήδη προτάσεις της Κέρκυρας και του ΟΦΗ, καθώς πρόκειται για ομάδες που φέτος έχουν τον ίδιο στόχο με την Ένωση (ο ίδιος ο Κατσικοκέρης έχει απαντήσει αρνητικά και σε κρούσεις των Πλατανιά και Εργοτέλη). Και από την στιγμή που ο Πανθρακικός δεν μπορεί να προδικαστεί πως δεν θα είναι στη μάχη της παραμονής, δεν θεωρείται πιθανό το δικό του ενδιαφέρον να τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης. Συν τοις άλλοις, ο παίκτης φαίνεται να μην έχει πρόβλημα να παραμείνει στην ΑΕΚ και να παλέψει για να πείσει τον Λίνεν ότι αξίζει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής φαίνεται να βρίσκεται εκτός πλάνων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Να με συμπαθατε αλλα...ο Πανθρακικος αυτη τη στιγμη δεν ειναι ανταγωνιστης μας αφου θα εχει ξεμπερδεψει με την υποθεση "παραμονη" πολυ πριν απο εμας (αν δεν το'χει ηδη κανει).Ξερω,ακουγεται σαν ανεκδοτο αλλα ειναι η μαυρη αληθεια!! Ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα,το γκρουπ της φωτιας ειναι (εκτος απο εμας) Κερκυρα,Αρης,Ξανθη,ΟΦΗ,Πλατανιας,Πανιωνιος. Οσο για τον Κατσικοκερη,δεν μπορω να παραβλεψω πως ειναι ο ιδιος παικτης που τα πηγαινε μια χαρα με Εργοτελη τα προηγουμενα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρονια,θαρρω πως αξιζει να παραμεινει,εστω και σαν back up του Πετρο.
αν χασει ο πανθρακικος σημερα παμε σε 3 βαθμους διαφορα...οσο περισσορεροι κοντα τοσο καλλυτερο και τον εχουμε εδω.αργοτερα.......του δοθηκαν αρκετες ευκαιριες του κατσικοκερη δεν τις εκμεταλευτηκε.
den mporw na katalavw pws enas paixtis pou ton zitane 4 omades tis super league + 1 tis football league na min kanei gia tn aek...ane3igitw mu fenetaiii opws kai pl alla p.x kotsaridis...kai kratane ton furtado
Αν και .....μου εβγαλες τα ματια μεχρι να σε διαβασω θα σου πω το εξης Ο Κατσικοκερης αυτην την στιγμη .....οπως φαινεται θα χρησιμοποιηθει -και ΑΝ- στις καρτες του Πετροπουλου . Ο Κατσικοκερης δεν ειναι για ΑΕΚ . Θα μου πεις .....Και ποιος ειναι ?Και θα εχεις δικιο . Το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο να δωσεις τον Κατσικοκερη σε μια ομαδα που δεν εχει Πετροπουλο και της λειπει ενας Κατσικοκερης για να παρει ενα ματς . Γιατι στο τελος .....δεν ξερεις σε ποια θεση θα εισαι ,και ποια σημασια θα εχει το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ματς που θα παρει ο Κατσικοκερης . Οσον αφορα τον Κοτσαριδη .........εκανες λαλακια . Ο Κοτσαριδης θα ειναι μια λυση στον Αρη που δεν χρειαζοταν να την δωσεις . Ειδικα οταν βριζεις τον γαβρο που του δινει λυσεις . Και ειδικα για τα λεφτα που πας να γλιτωσεις . Λυση μπορει να ειναι και ο Τσαμουρλιδης γι αυτες τις ομαδες . Δεν ξερω αν σου στοιχισουν αυτες οι επιλογες ......αλλα ο Κατσικοκερης ....εχει μεγαλυτερο βαθμο επικινδυνοτητας να σου στοιχισει . υγ. Αν ο λογος που δεν γραφεις στα Ελληνικα ειναι η ορθογραφια ......δεν ειμαστε καθηγητες .....την αποψη μας λεμε . Και αν σου την πει κανεις ......δεν πειραζει .
e nai antexoume oikonomika gia 300 symboalia kai den tous dinoume kai dosame ston ari ton kotsaridi pou aftos iksere k ligo mpalitsa..ante re noumera
δωστε τον.φοβηθηκατε μηπως μας λειψει ο κατσικογκολ..αμα τον δωσετε θα "ενισχυθει" αρνητικα ενας ανταγωνιστης μας.