Στο novasports μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος υποστήριξε πως ουδέποτε παρέδωσε κάποια λίστα με «κομμένους» ποδοσφαιριστές στη διοίκηση (αν και οι πληροφορίες αναφέρουν το αντίθετο), ωστόσο παραδέχτηκε πως λόγω του μεγάλου αριθμού παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ, κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν.
Για το ματς που έρχεται με τον ΟΦΗ δήλωσε πως είναι ματς επιβίωσης και παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως με τη βοήθεια του κόσμου, η ΑΕΚ θα πάρει τη νίκη.
«Ελπίζω η ψυχολογία μας να είναι στο καλύτερο σημείο. Δεν πρέπει όμως να κοιτάμε το παρελθόν. Πρέπει να ζούμε το παρόν και στο παρόν υπάρχει ένας αγώνας με τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ μετά την αλλαγή προπονητή έχει κάνει κάποια πολύ καλά παιχνίδια, πήρε πόντους και είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό. Αυτός είναι και ο στόχος που έχουμε κάθε εβδομάδα. Να κοιτάμε μόνο το ματς που έρχεται και όχι τα επόμενα δύο, ή να στεκόμαστε στο ότι ήμασταν καλύτεροι στο προηγούμενο. Αυτό δε βοηθάει και πρέπει μόνο να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:
«Στον τελευταίο αγώνα δεν είδα πολλές ευκαιρίες, αλλά στον αμέσως προηγούμενο είχαμε ευκαιρίες για ...πέντε αγώνες. Ελπίζω όμως να δημιουργούμε ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο σε ένα παιχνίδι να έχουμε 15-20 ευκαιρίες και στο αμέσως επόμενο μόνο 2-3. Το προηγούμενο ματς ήταν αγώνας επιβίωσης κόντρα στον Άρη και ελπίζω ότι μπορούμε και να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο μαχητικότητας, αλλά και να δημιουργούμε ευκαιρίες.
Με τον ΟΦΗ είναι επίσης ένας αγώνας επιβίωσης, αλλά στην έδρα μας. Η διαφορά είναι ότι θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας, ενώ στην έδρα του Άρη παίζαμε κόντρα σε όλους. Γι' αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, αλλά και πάλι είναι το ίδιο. Σ' αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δίνουμε το 100% για να νικήσουμε και αυτό θα κάνουμε».
Για το θέμα με την περιβόητη λίστα, είπε:
«Όλοι γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε αυτή τη στιγμή 30 παίκτες, εκτός απ' τους τερματοφύλακες και μίλησα προσωπικά εδώ και κάποιες εβδομάδες με 5-6-7, στους οποίους πρότεινα να παίξουν σε άλλη ομάδα. Τα μέσα ενημέρωσης κάθε δύο εβδομάδες αναφέρονται σ' αυτό και γράφουν ψέματα ότι έδωσα λίστα. Δεν υπάρχει λίστα, μίλησα προσωπικά με παίκτες, οι παίκτες γνωρίζουν και είναι δική τους η απόφαση. Κάποιους δεν μπορώ να τους καταλάβω, επειδή γι' αυτούς είναι πολύ δύσκολο να συμμετέχουν σε κάθε προπόνηση, αφού έχουμε πολλούς παίκτες. Αν θέλουν να έχουν εξέλιξη πρέπει να παίξουν, γι' αυτό και τους προτείναμε να παίξουν σε άλλη ομάδα. Η κατάσταση αυτή δεν έχει αλλάξει και το ξέρουν αυτό εδώ και λίγες εβδομάδες. Όλοι ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Δε θέλω να πω δημόσια τα ονόματά τους, αλλά αν δείτε ποιοι παίκτες δεν παίζουν, αν δείτε ποιοι παίκτες δεν είναι στη δεκαοχτάδα, μπορείτε να φανταστείτε σε ποιους παίκτες αναφέρομαι. Δε θέλω όμως να πω ότι είναι αυτός, αυτός, ή αυτός. Το γεγονός όμως ότι δε μπορώ να τους χρησιμοποιήσω αυτή τη στιγμή είναι κακό και γι' αυτούς και για εμάς»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η Επιλογή φουρτάδο ήταν του Βλάχου ο Κορδέρο του Τσιαρτα και του Κατσικοκέρι του Θωμά που όταν ο Τσιάρτας του πρότεινε τον Αγκάνθο ο Θωμάς είπε παπούτσι από τον τόπο σου ! Ετσι ο Αγκάνθο πήγε στον ΑΡΗ.
Furtado kai Katsikokeris, epiloges tou megalou Tsiarta pou monadiko skopo eixe na voi8isei "AFILOKERDOS" thn omada pou tou edwse tosa pragmata. Alla ksexasa, o ntemis ftaiei kai gia autous!!!
Ο Φουρτάδο ήταν ο έρωτας του Βαγγέλα του Βλάχου και επέμεινε να τον πάρουμε, όπως και τον Κατσικοκέρη. Ο Τσιάρτας έφερε τον μοναδικό κανονικό παίκτη του ρόστερ, τον Κορδέρο
Φιλε μου,οι Φουρταδο και Κατσικοκερης δεν ειναι μεταγραφες του Τσιαρτα.Μονο ο Κορδερο ειναι μεταγραφη του και φανηκε αμεσως αν κοβει το ματι του Τσιαρτα.
α ρε λινεν πρεπει να εισαι πολυ ασχετος για προπονητης κοτσαριδης νικολοπουλος κουρελλας κι αλλες ταλενταρες θες να τις διωξεις και δε διωνεις ψωφιμια σα το φουρταδο.εισαι για πολυ ξυλο ρε γερμανε...............................
ΡΕ ΕΒΑΛΝΤΑΚΟ, ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ???? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ?? ΔΙΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟ!!!!! Ο ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΡΙΚΚΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ??? ΤΟΝ ΤΣΙΤΑ???? ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ 'ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ' ΜΑΝΑΤΖΕΡ?? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡΟΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ???? ΞΕΧΑΣΑ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ???? ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ?? ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ???? ΜΥΡΩΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ. Α!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ ΔΙΩΞΤΟΝ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ.....ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΗΝΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΔΟΥΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΕΙ ΡΕ ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΚΑΙ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟ.
Αυτα τα παιδια ειναι 18-20 ετων(εκτος του Τσαμουρλιδη). Δεν ηρθαν στην ΑΕΚ για να παιξουν με το καληΜερα. Καποιοι απο τους νεους επαιξαν αμεσως, καποιοι θελουν χρονο. Ειναι εγκληματικο να τους διωχνουν επειδη το επιθυμει καποιος που σε 5 μηνες πιθανοτατα δε θα ειναι στην ΑΕΚ. Ειναι δεδομενο οτι οι συγκεκριμενοι εχουν καποια καλα στοιχεια που πρπει να δουλευτουν. Ειναι παραλογο να τους διωχνεις. Αφηστε που σιγουρα οι Τσαμουρλιδης και Νικολοπουλος, ειναι καλυτερα αριστερα μπακ απο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον Μπουγαιδη ή οποιον αλλον αναγκαστει να παιξει εκει. Παντως για αυτον που ειμαι σιγουρος πως θα τραβαμε τα μαλλια μας ειναι ο κοτσαριδης. Και μου εκανε πολυ εντυπωση που δεν τον θελει ο Λινεν, αφου οταν τον εβαλε να παιξει αμυντικο χαφ τα πηγε καλα και φαινοταν να υπολογιζεται περισσοτερο και απο τον Ρικκα που τωρα ειναι βασικος.
Η ομαδα πεφτει και καποιοι φωναζουν που φευγουν οι μπαλαδοροι που μας εχουν πρωτους, δηλαδη λιγη σοβαροτητα,
Πέρα από τις αδυναμίες και τα δικά του λάθη του ο κ. Λίνεν εδώ έχει απόλυτα δίκαιο. Οι μάνατζερς κάνουν μεγάλο λάθος και κακό στα παιδιά αυτά με το να επιμένουν γιά λύση συμβολαίου. Αν πάνε σε άλλες ομάδες και πάρουν τα παιχνίδια που θέλουν, το καλακαίρι θα έχουν μιά ακόμα ευκαιρία να ξαναδοκιμαστούν είτε από τον κ. Λίνεν είτε από κάποιον άλλο. Ούτε η β' ομάδα είναι λύση. Άλλο β' ομάδα και άλλο παιχνίδια σε συνθήκες αγώνα πρωταθλήματος σε όποια κατηγορία.
Αν πανε σε αλλη ομαδα θα κανουν διαιτη συμβολαιο, οποτε ας τους ξεχασαμε. Τους ειχαμε και δεν τους εκμεταλευτηκαμε. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Μετα ομως μην κατηγορουμε το παρασκινειο και τον γαυρο που μας πολεμαει, μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας. Και βαζω τον εαυτο μου πρωτο
Για το τελευταίο έχει δίκαιο. Πολλές φορές στο παρελθόν και εγώ είπα οτι η ΑΕΚ είναι ένα "παιδί" που δεν το αγάπησε κανείς, Ούτε γονείς, ούτε φίλοι. Η πρώτη σου δήλωση δεν είναι έτσι. Τα συμβόλαια έχουν διάφορες διάρκειες και όρους που συμφωνούν οι ενδιαφερόμενοι, ομάδες και παίχτες, με την μεσολάβηση των αντιπροσώπων τους.
Να πάνε στο καλό τα παιδιά και καλή τους καριέρρα. Κάποιοι πραγματικά δεν κάνουν για την ΑΕΚ ούτε και στην πιο παρικμασμένη της περίοδο. Ούτε για come back δεν είναι, γιατί απλά δεν ξέρουν μπάλλα.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ? ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Caaaalmaa
Γιατι ρε Λινεν ο Κοτσαριδης; Γιατι; σε λιγο θα διοξεις και τον Σταματη. Εχουμε βαθος ροστερ; ΟΧΙ. Να μεινουν ολοι τοτε και οσους δεν θες να ναι στην β ομαδα και αν καποια στιγμη δεν εχουμε παιχτη για μια θεση τοτε να τους βαζεις να παιζουν. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ. Γαντασου να παει σε κανεναν αρη, κερκυρα ή βεροια και να την σωσει και να πεσουμε εμεις. ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ
Σε ποιά β' ομάδα; Αυτή που κάνει μια προπόνηση την εβδομάδα; Από τη πρώτη στιγμή που ήρθε ο Λίνεν αυτό έλεγε αν θυμάσει, ότι δεν υπάρχει κανονική β' ομάδα για να προπονούνται οι παίχτες κανονικά και συστηματικά. Εδώ δεν έχουμε γιατρό για την πρώτη και το μισό τιμ είναι εθελοντικό, πιστεύεις ότι η διοίκηση είναι ικανή να έχει β' όμάδα;
OK αδερφε ας χωρησει την Α ομαδα σε 2 μερη. Σε αυτος που υπολογιζει οι οποιοι θα κανουν προπονησεις τις ωρες που κανουν πχ πρωι και αυτους που ια κοψει αντι να τους διοξει ας τους προπονει το απογευμα. ΑΠΛΟ. Για τι να δωσουμε παιχτες σε ανταγωνιστες μας; Θα μπορουσαμε να προσπαθησουμε να βαλλουμε ορο να μην πανε σε κερκυρα, αρη, βεροια παννιωνιο ξανθη και οφη.
SWSTOS file gia kotsa alla: 1on den theloun oi idioi oi paiktes na pane daneikoi, tha theloun na einai sthn b' omada ;;; 2on siga pou o kathe kotsaridis tha krathsei omada sthn kathgoria.... (Katse na to kanei o petropoulos kai mhn agxwnesai gia kotsaridides, toulaxiston gia fetos)
Esy kai o papadopoulos prepei na fygete prwtoi giati den kserete ti sas ginete.. Oute swsti diaxirisi kanete oute iremia sta nea pedia dinete gia na doulepsoun me tis listes sas... !! Oust kai oi dyo sas na ekselixtoun ta nea pedia ....!!!!