Ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις που έκανε με τη λήξη του ματς στην κάμερα της Nova ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος τόνισε πως παρότι η ΑΕΚ δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της, δεν της άξιζε να χάσει. «Η ομάδα δεν άξιζε να χάσει σήμερα. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, ήταν ένα ματς με πίεση, με πολλά φάουλ και κάρτες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από χτύπημα φάουλ, σε μια περίεργη φάση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι πως νιώθω τυχερός και χαρούμενος που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς», είπε ο Λίνεν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΖΟΥΜΑΝΚΑΣ ΠΟΙΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ?ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ,,,,,,,,,,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΝΕΝ ΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΙ ΜΠΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?
Ο Λινεν στην σημερινη ΑΕΚ ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να εχουμε , αφηστε τις βλακειες για προπονητη γιατι μας βλεπω με χειροτερους απο τον Βλαχο. Ας ερθει πρωτα ο επενδυτης και μετα μιλαμε για προπονητη
reeeeeeeeeeeeeeee konstantopoulos vlachos koutroumbis tsoupros tsoumagkas mitropoulos cordero fountas katidis stamtis petropoulos eleos dhladh!!!!!!
δεν ειναι δυνατον να εισαι προπονητης εσυ
LINEN FYGE EXTHES!! an ginei ena thauma kai minoume A ethniki etsi kai kratisete Linen gia proponiti den pairno diarkeias!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ, ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΡΑΟΥΤ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΣΧΕΤΕ
ρε Δημητρελλο, ενα προπονητη ρε παιδι μου. Ενα προπονητη. για τα αυτονοητα . Ελεος ελεος ελεος ο Πετροπουλος να παιζει περιοχη, οχι εξτρεμ . Ε-ΛΕ-ΟΣ
μακαρι να σε ειχαμε απο το καλοκαιρι Λινεν... ΜΑΚΑΡΙ!!! ολοι οι προπονητες κανουν τα λαθη τους αλλα μονο θετικο προσημο μπορει να εχει η υπαρξη του και η πορεια σου.. 11 παιδακια που επι Βλαχου εμοιαζαν να τα εχουν χαμενα λιγο λιγο αποκτουν ταυτοτητα!! Και ασε τους αλλους να γκρινιαζουν για την ηττα απο τον 3ο Αστερα Τριπολης που χθες παραλιγο να εριχνε 10 γκολ στον 2ο ΠΑΟΚ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΤΙΔΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ! ΕΞΩ ΓΚΕΡΕΙΡΟ-ΡΙΚΚΑ! ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΙΚΚΑ..
Ναι ρε Λινεν, αλλα δεν μας αξιζε ουτε να κερδισουμε μ'αυτο το κωλοποδοσφαιρο που υποτιθεται πως παιζουμε! Δικαιο το αποτελεσμα σε ενα αθλιο παιχνιδι, με χαλια ομαδες και ακομα χειροτερο διαιτητη.
Σηκω και φυγε μυρωδιά,για να σωθεί η ομάδα.Εισαι και χαρουμενος,ασχετε και ανιδεε.
ο τσουπρος μαγαλος παιχταρας, και τσολιας παιδαρας, σ αγαπω