SPORTDAY
Με τίτλο "ο χαμένος... χάνεται", η εφημερίδα γράφει για το ματς στο Χαριλάου: "Με τους Γιαννιώτα και Αγάνθο στην επίθεση ο Αλκαράθ, στην αποστολή και οι... νέοι Ζαραδούκας και Διαμαντάκος. Ξανά με 4-4-2 ο Λίνεν με Πετρόπουλο και Φούντα στην επίθεση και τον Τσούπρο στην άμυνα", προσθέτει η SD.
Επιπλέον, η εφημερίδα σημειώνει το θέμα των δόσεων και τα κακά μαντάτα που προκύπτουν από την πίεση της Τρόικας να μην υπάρξει (γενικά) αύξηση των δόσεων: "Η συντριπτική πλειοψηφία των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αυτά προς το κράτος, αλλά φαίνεται πως δεν θα απαλλαγεί εύκολα από αυτά. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, για να ενημερωθεί σχετικά με το αίτημα της «Ένωσης» να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων για την αποπληρωμή των οφειλομένων με ταυτόχρονη μείωση του μηνιαίου ποσού που απαιτείται για αυτό το σκοπό. Αυτά που άκουσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήταν ευχάριστα, καθώς η κυβέρνηση-ως δέσμια των δανειστών-αναφέρει πως η Τρόικα εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση και να μην προχωρά σε τέτοιου είδους διευκολύνσεις. Εφόσον δεν αλλάξει η στάση αυτή, το μηνιαίο κόστος της ΠΑΕ μόνο για τις οφειλές αυτές θα είναι περίπου 600.000 ευρώ, την ώρα που η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη επιδίωκε να το κατεβάσει ακόμη και στο μισό".
GOAL
"Nτέρμπι για... άντρες". Με αυτό τον τίτλο η εφημερίδα προαναγγέλλει το αποψινό ματς του "Βικελίδης", προσθέτοντας: "Άλλος ένας αγώνας της χρονιάς κόντρα στον Άρη για την ΑΕΚ. Σκέψεις του Λίνεν για Κατίδη ως "δεκάρι". Με Ζαραδούκα και Διαμαντάκο στην αποστολή ο Άρης".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το αποψινό ματς φυσικά και κυριαρχεί στην εφημερίδα: "Πάμε γερά ρε ΑΕΚΑΡΑ, με ψυχή από το πρώτο δευτερόλεπτο στην κόλαση που ετοιμάζει απόψε ο ΟλυμπιακΑΡΗΣ, θέλει ταλιμπάν", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Σε ένα γήπεδο που θα κοχλάζει από αντι - ΑΕΚτζήδικο μένος, οι παίκτες του Λίνεν καλούνται να κόψουν τον αέρα των γηπεδούχων με το... καλημέρα. Πετρόπουλος και Φούντας πανέτοιμοι για να σκοράρουν και να βουβάνουν το "Βικελίδης". Σήμερα αποφασίζει ο Λίνεν για το ποιος εκ των Γκερέιρο ή Κατίδη θα παίξει στην κορυφή του ρόμβου".
LIVE SPORT
"Αγώνας ύπαρξης για δύο" γράφει η εφημερίδα για το Άρης - ΑΕΚ προσθέτοντας: "Ενισχυμένοι οι γηπεδούχοι, με πρωτάρηδες στόπερ οι φιλοξενούμενοι".
Στα διοικητικά η LS γράφει: "Ο Βιντιάδης περιμένει και η Ένωση πάει φουλ για πρωτοδικείο στις 4/2".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ....
ΜΕ ΤΕΤΙΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΝΓΚΑ,,,,,,,,,,,,,
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ.