Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, αλλά και το... «θέμα Κοντοέ» που άνοιξε με την αιφνίδια επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις, μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε ξεκάθαρα ότι -έπειτα από και από την συζήτηση που είχε σήμερα με τους αρχηγούς- η χρησιμοποίηση του ακραίου αμυντικού είναι στον... αέρα, ενώ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να πετύχει επιτέλους η ΑΕΚ μια δεύτερη διαδοχική νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνεν στην Nova:
-Για το ότι η ΑΕΚ φέτος δεν έχει κάνει δύο συνεχόμενες νίκες και τί περιμένει απ' το παιχνίδι με τον Άρη: "Φυσικά και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα του και θα έχει τον κόσμο στο πλάι του, οπότε η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για εμάς. Ο Άρης είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη. Δεν έχουμε πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι που έρχεται".
- Για το ότι πάντα το Άρης-ΑΕΚ ήταν ένα ντέρμπι κι αν φέτος που οι δύο ομάδες δεν πηγαίνουν τόσο καλά στο πρωτάθλημα θα είναι πιο κλειστός ο αγώνας: "Σίγουρα όπως το βλέπει ο κόσμος πάντα ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι και αυτό είναι κάτι που το έχουν καταλάβει και οι παίκτες. Απλά θα πρέπει να δείξουμε το πάθος και την όρεξη που δείξαμε και στο παιχνίδι με τη Ξάνθη και πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".
- Για την ψυχολογική ώθηση που έδωσε το γκολ του Πετρόπουλου κι αν αυτή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα: "Πέρα από το γκολ του Πετρόπουλου που μας βοήθησε ψυχολογικά μου άρεσε το πάθος με το οποίο έπαιζαν οι παίκτες μου και το πόσο συγκεντρωμένοι ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού".
- Για το τί γίνεται με τον Γιάννη Κοντοέ κι αν θα είναι στην ομάδα για το παιχνίδι με τον Άρη: "Δεν ξέρουμε ακόμα τι συμβαίνει με την περίπτωση του Κοντοέ και το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες δύο μέρες".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο ΚΟΝΤΟΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!
( όσοι θέλουν να φύγουν χτες ή σε 3 μήνες και με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων ας πάρουν ότι απόφαση θέλουν ) ξεκάθαρα πράγματα όχι άλλα σάλια .
τι δουλεια εχουμε να κανουμε εμεις ολοι τους συμβουλατορες του γερμανου πιλατου;ελεος παιδικη χαρα μας κανει και δεν το περιμενα απο εκεινον τουλαχιστον.......να μη μιλανε οι παιχτες στα μμε ενω αυτος ενα καθαρα εσωτερικο θεμα το εχει αναγαγει σε γορδιο δεσμο και σαπουνοπερα......καταφερε να τραβηξει τα βλεματα περαν της ουσιας που ειναι η νικη στο καυτο ντερπυ του πατου.....εκτος αν το κανει με σκοπο...παντως σταματησε ο δημητρελλος τις οτι ναναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δηλωσεις και αρχισαν αλλοι
Γιατι δεν ρωτας κι εσυ τον πνευματικο σου να σου πει αν πρεπει να παιξει;;;;;;;;;;;;;;;; Ρε παλικαρια ΗΜΑΡΤΟΝ......αυτον τον ανθρωπο τον εχουμε κανει ''προπονηταρα'' και περιμενουμε να μας σωσει;;;;; Δεν εχει τη δυνατοτητα να χωρισει δυο γαιδουριων αχυρο..... Μα να θελεις συζητηση για τον αν θα αποφασισεις να βαλεις μεσα εναν παικτη που τον ΠΛΗΡΩΝΕΙ η ΑΕΚ ή οχι;;;;; και με ποιους με τους συμπαικτες του;;;;; Δηλαδη την ενδεκαδα πως την βγαζει;;;;....ριχνει πασιεντζες με τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πετροπουλο;;;;;;; Ο Χριστος κι η Μαννα του..............................
ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΙ(ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ)..ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ! ΔΕ ΘΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΝΤΟΕ.
Θα ομαστε γιατι δεν εχουμε αλλη πιλογη
Δεν χωρούν εγωισμοί σε αυτή την κατάσταση που είμαστε.Πρέπει να βοηθήσει και οι υπόλοιποι να κάνουν ένα βήμα πίσω.Αν δηλαδή χάσουν την Κυριακή με κάποιος λάθος της άμυνας τι θα λένε μετά;
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ τσουμαγκας.
φιλε...μαζι σου ειμαι....καλυτερος ο πιτσιρικας.
Ο Τσουμαγκας παιζει μπακ εχει και σεντρα ο κοντοες παιζει και στοπερ. Μαζι με τον Μπουγαιδη. Δεν θες τον κοντοε; Ποιον να βαλλουμε; Και μη μου πεις κουτρουμπης γιατι απεναντι σε 1 φορ οπως ο Αγκανθο που ειναι σφεντονα και δεν ξερω ποιον θα εχει παρτενερ δεν βαζεις ΠΟΤΕ 2 ψυλους και βραδικινητους στοπερ. Ουτε προπονητης Δ Εθνικης δεν το κανει
Συγκρινεις τον Κοντοε παιχτικα με τον Τσουμαγκα; Πλακα κανεις ετσι; Δεν γινεται να μιλας σοβαρα. Πολυ συνΑΕΚτζηδες εχετε αυτο το κακο να μπερδευετε τον χαρακτηρα του παιχτη με τις ικανοτητες του
Λινεν εχουμε καλτερο; Αν ναι βαλτον. Αν οχι βαλλε τον κοντοε. Απλα πραγματα. Την κυριακη πρεπει να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΤΕΛΟΣ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΛΑΝΔΡΙ ΑΕΚ Oυτε ο Κοντοες η κανα συγγενης του να ησουν
Φιλαρακο μου Παναγιωτη,αν ακολουθησουν ολοι το παραδειγμα του Κοντοε και κανουν προσφυγες, θα πεσουμε πολυ πριν ..τελειωσει το πρωταθλημα,αρα δε θα χει καμια σημασια αν νικησουμε τον Αρη. Θα παιξει λοιπον ΜΟΝΟ αν αποσυρει την προσφυγη του... το καταλαβες ελπιζω.. καληνυχτα.
Οχι φιλε μου και ξερεις γιατι; Γιατι κανενας τους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βρει ομαδα. Ποιος θα τους παρει; Ενω ο κοντοες που εχει καποια ποιοτητα καποιος βρεθηκε
Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΑΛΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟΕ ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΡΕ ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΣΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ
ΕΤΣΙ ΠΕΣΤΑ!!
Mεγαλη αναστατωση παλι πριν απο ενα κρισιμο παιχνιδι και για ποιον? για τον Κοντοε, σε μας κουκλιτσε μου
Δηλαδη αν καταλαβα καλα. Να παιξει την Κυριακη και τη δευτερα να παμε ξανα για την εκδικαση της προσφυγης. Θα τρελαθουμε εδω. Πανω απο ολα προεχει ο σεβασμος στη ΑΕΚ. Ο κ. Κοντοες δεν εδειξε το σεβασμο που της πρεπει. Εκβιαζει καταστασεις. Σαν ΑΕΚ ειναι αδιανοητο να δεχτουμε αυτον τον εβιασμο. Το προταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα και με το κεφαλι ψηλα θα τα καταφερουμε και χωρις τον Κοντοε. Ο ιδιος δεν επρεπε να παει στα Σπατα αν δεν αποσυρει την προσφυγη. Η ΑΕΚ τον σεβαστηκε και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του επετρεψε να προπονειται με την ομαδα. Τωρα θελει να παιξει εναν αγωνα και μετα να δικασει την ΑΕΚ και να φυγει. Αυτο δεν το νομιζω σωστο. Οχι στα τσαλιμακια του κ. Κοντοε. Καλη του τυχη.
oti na'nai
Βαλτον ΒΑΣΙΚΟ