Ο Πανθρακικός θα μεταβεί στην Αθήνα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και για το παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, στην αποστολή που ανακοίνωσε, δεν συμπεριέλαβε τον Μαραμά Βαϊρουά καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες.
Αντίθετα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού, ο Καμερουνέζος μέσος Νουκ Μπονγκ υπολογίζεται από τον Δερμιτζάκη.
Η αποστολή του Πανθρακικού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης και για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Νουκ, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Πόπτσης, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Καθάριος, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Γωνιάδης, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Παπαδόπουλος και Κυβελίδης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
