Με ένα κλικ ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Orea fotografia apo emas sto Sydney otan irthe i AEKARA mas to 2010...vrite lisi yia tin AEK mas!!!!!!!! Original Sydney
Orea fotografia apo emas sto Sydney otan irthe i AEKARA mas to 2010...vrite lisi yia tin AEK mas!!!!!!!! Original Sydney
καλή πρόταση αλλά σε τέτοιους καιρούς αμφιβάλλω αν θα περάσει. απευθείας στο Σταικούρα να πάει η πρόταση, που είναι Αεκάρα, μήπως κ μπορέσει να βοηθήσει.
KOSTA NOMIZW PWS THELEIS NA MAS TRELANEIS. TI SXESH EXEI TO AITHMA GIA PAGWMA XREWN METHN APAITHSH OLWN MAS NA MATHOYME EPITELOYS EPISHMA KAI SOBARA AN EGINAN ASXHMIES AYTA TA XRONIA KAI APO POIOYS H OXI. KAI TOTE EPI MAKH PRWTA MATHAME GIA TIS ASXHMIES TOY MAKH EPISHMA KAI META EIXAME KAI TO HTHIKO ANASTHMA NA KATHGOROYME TO KRATOS POY EIXE LAMPSEI DIA THS APOYSIAS TOY KAI AFHNE TO MOYSTAKIA NA ALWNIZEI KAI NA KANEI PLIATSIKO, ETSI EGINE PALAIKO AITHMA TO PAGWMA TWN XREWN KAI TO SBHSIMOTOYS MESW ARTHROY44. ASE NA ANYSHXOYN O NTEMHS, O THANOPOYLOS, O ADAMIDHS KAI OI METOXOI, AN EXOYN LOGO NA ANYSHXOYN ESY GIATI ANYSHXEIS; MHPWS DIOIKHSES; OXI.... KAI AYTO POY DE KATALABA APO POY KAI WS POY H APAITHSH TOY APLOY ENWSITH GIA TO POY PHGAN TA LEFTA TOY, KAI NA MATHEI THN ALHTHEIA ERXETAI SE ANTITHESH ME TH SWTHRIA THS OMADAS TOY.....
Ξεκινηστε το κυριε κετσετζογλου ,ωραια τα λετε ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ? ...μεσω του αεκ 365 αλλα και των υπολοιπων αεκτζηδικων sites ... .... !!!
Ολα καλα.. δεν κατακυρωθηκε γκολ και χαριστηκε κοκκινη. Και στον πρωτο γυρο αν θυμαμαι καλα με Ξανθη ειχε αποβληθει ο Κουρελλας με ανυπαρκτες καρτες και χασαμε 1-0.. και φτασαμε 17η αγωνιστικη,η ομαδα δεν εχει παρει ουτε 1, το ΤΟΝΙΖΩ ξανα , ΟΥΤΕ ΕΝΑ υπερ της σφυριγμα, ουτε καν ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ βρε αδερφε, πρεπει να ναι παγκοσμιο ρεκορ αυτο,δεν εχει ξαναγινει.. Και εχει 10-15 κοντρα σφυριγματα σε καραμπινατες φασεις.. Με νορμαλ διαιτησια τωρα θα παιζαμε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ για 5αδα...... Για να βγαινουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καποιοι εδω μεσα και να λενε μετα απο ηττες οτι εχουμε ομαδα β και γ εθνικης.. Βεβαια οχι οτι εχουμε καμια φοβερη ομαδα, αλλα σιγουρα ειναι και οι αλλες ομαδες πολυ κακες, στην πλειοψηφια τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ απο μας. Κι ενω λοιπον καποιες ΕΠΟ και ΚΕΔ και ΚΟΡΑΚΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΝΟΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΟΥ ασελγουν σε μια ΑΕΚ οπως η φετεινη με ..παιδακια, κι εχουν βαλθει με το ετσι θελω να την ριξουν κατηγορια (ξαναλεω οτι με νορμαλ διαιτησια θα ειχαμε ΗΔΗ ΣΩΘΕΙ, ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ), οι ..δικοι μας ασχολουνται με.. ΤΡΙΧΕΣ, ξαναλεω ΤΡΙΧΕΣ, Ξαναφωναζω ΤΡΙΧΕΣ, μαζευονται αυριο για να πανε στο.. υπουργειο να παει λεει το ........ ΚΡΑΤΟΣ,( ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟ ..........ΚΡΑΤΟΣ) να κανει.. διαχειριστικο για την προηγουμενη οκταετια, τη στιγμη που δε λεει να .. γινει ακομα δικαστηριο για τον ΜΑΚΑΡΟ της.. προηγουμενης 10ετιας που εκτος των αλλων,φεσωθηκε και με προστιμα η ΑΕΚ,κι εφτασε εδω.. Και πανε στο υπουργειο ποιοι??? Καποιοι λεει της..οριτζιναλ οι οποιοι(καποιοι απ αυτους τουλαχιστον) ηταν να θυμισω πριν λιγο καιρο κολλητοι του.. αδαμιδη, τον στηριζαν κι αυτος... ανταπεδιδε,οπως ξερουν πολυ καλα πολλοι μεσα στην οριτζιναλ.......Και το μονο τους μελημα αυτων των.. πρωην κολλητων του αδαμιδη ειναι να την πουν στον..Ντεμη, που εχει φυγει εδω και μια 5ετια απο την ομαδα, βγαζοντας ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΑΝΟ και.. απειλωντας τον.. κακο Ντεμη με .. διαχειριστικους ελεγχους, λες και δεν εχουν γινει ελεγχοι η λες και δεν ξερουν οτι οσους ελεγχους και να κανουν, παλι η λασπη στα μουτρα τους θα
πεσει..(οσων πετουν λασπη...)..... Σε καμια επο ομως, κεδ η σε κανα χοντρο????? Εκει τζιζ...
Φίλε d.c geo21, ν' αγιάσει το στόμα σου. Μπράβο και πάλι μπράβο! Να είσαι καλά αδερφέ.
πΕς ΤΑ φίλε μου, γιατί είναι πλέον ταμπού να λέμε κατά του ΧΧ, ο οποίος έχει μερίδιο ευθύνης ίσως το μεγαλύτερο για τη κατάντια της ΑΕΚ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.
FILE KETSETZOGLOU DEN KATALAVAINW TO TELEYTAIO SKELOS THS APANTHSHS SOU STO FILO LADIKO.ENNOEIS OTI DEN EXEI VREI H AEK PERIOUSIAKA STOIEIA TOU PSWMIADH GIA NA TA KATASXESEI?EGW EIXA MEINEI STO OTI DEN EXEI ERTHEI ENA XARTI APTA SKOPIA POU AFORA THN SYLLHPSH TOU PRWMIADH K EKEI KOLLAEI TO THEMA.EYXARISTW EK TWN PRWTERWN
Αγαπητό χανούμι21 το χαρτί που περιμένει η ΑΕΚ είναι για να γίνει το εφετείο του Μάκη για το ποινικό μέρος της υπόθεσης. Καμία σχέση με το άλλο. Η ληστεία έχει επιβεβαιωθεί και έχει βγει και το κονδύλι. 44 με τους τόκους και εκρεμουν κι άλλες δίκες.
πολυ σωστος αλλα πολυ δυσκολο δεν ειμαιστε ουτε μπαοκ ουτε γκει αλλα ξεκινιστε αυτο που λεει ο toolaek και ολοι εμεις μαζι σας
Πολύ καλό άρθρο από τον Κετσετζόγλου. Για το θέμα όμως του "διαχειριστικού ελέγχου" θα προτιμούσα ένα ΠΙΟ καυστικό σχόλιο. Δεν είναι και τόσο "αγνές" οι προθέσεις Κώστα. Και στη ζυγαριά ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει το ΜΕΓΕΘΟΣ της ζημιάς που γίνεται, στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Στο όνομα της λαϊκίστικης επιχειρηματολογίας που τροφοδοτεί το μίσος κάποιων. Και λυπάμαι που κάποιοι σέρνουν τους βετεράνους σε τέτοιες ενέργειες. Εκμεταλλεύονται την άγνοια αλλά και τη συνδικαλιστική διάθεση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποιων από αυτούς.
Γιατρέ εσύ πως γνωρίζεις πως όλοι από το 2004 μέχρι το 2012 είναι οκ; Αλλωστε κανείς τίμιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Από εκεί και πέρα επειδή υπολογίζω το μέγεθος της ζημιάς που μπορεί να γίνει κάνω την πρόταση μου για εσωτερική διαδικασία και προσφυγή στα δικαστήρια αν προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία για οποιονδήποτε. Ελεγχος όμως μπορεί να γίνει και εγώ δεν διακρίνω καποιες μη αγνές προθέσεις.
Μα ο διαχειριστικός 2004-2008 έχει ΗΔΗ γίνει Κώστα. Και συ ο ίδιος μιλάς για ιδιωτική εταιρεία, οπότε δεν αμφισβητείς τα αποτελέσματα. Επί πλέον ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ακόμα και αν δεν δείξει κακουργηματικές πράξεις, κατά 99% φέρνει ΦΕΣΙΑ. Και μεις είμαστε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η μοναδική ομάδα που ζητάμε διαχειριστικό και ξανά μανά διαχειριστικό, ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Έλεος να πω; Ή μήπως υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα αποκαλυφθούν κάποιες μικρομίζες που παίζουν ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οποιαδήποτε κοινότητα ανθρώπων (άνω των δύο...). Ή ότι υπάρχει περίπτωση να βγάλανε λεφτά οι Παπαδονοτιάδες από την ομάδα... ΥΓ. Kαι όσο για τις αγνές προθέσεις..Χμ.
ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΚΩΣΤΑ... ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ !!!!! ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΝΑΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ Η ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.. ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΑΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΝΕΔΑΦΙΚΗ ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ... ΤΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ??? Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ... Απάντηση: Αγαπητό Λαδικό έχω γράψει από μόνος μου πως δεν με ενδιαφέρει αν νομίζει οποιοσδήποτε πως υπερασπίζομαι κάποιον. Μπορείς να το πιστεύεις λοιπόν. Αλλωστε δεν γράφω να μην γίνει έλεγχος αλλά ότι μπορεί να γίνει ιδιωτικά, πιο γρήγορα και αν προκύψουν ευθύνες να αποδωθούν χωρίς να κινδυνεύει η ΑΕΚ παρά μόνο αυτοί που έφαγαν, αν έφαγαν, λεφτά. Στο δεύτερο σκέλος κάνεις λάθος. Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Διάβασε αυτό το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Χ¨αρη Οικονομόπουλου που νομίζω ξέρει καλύτερα από εμάς: Για τις οφειλές του Ψωμιάδη και τη μηνυτήρια αναφορά που εκκρεμεί έναν χρόνο: "Δεν υπάρχει διαμάχη της ΑΕΚ με τους Ψωμιάδηδες, δεν έχει κάτι να μοιράσει μαζί τους. Με τελεσίδικη απόφαση της έχει αναγνωριστεί οφειλή 44 εκατ. ευρώ με τόκους". Αυτό που σε μπερδεύει φίλε Λαδικό είναι το ποινικό μέρος. Εκεί υπάρχει ήδη καταδίκη του Μάκη και εκρεμούν δίκες για την οικογένεια του. Ο λόγος που δεν έχει πάρει η ΑΕΚ τα λεφτά είναι επειδή δεν τα έχει βρει. Το κράτος αν έχει και το ίδιο όφελος ίσως τα βρει γρηγορότερα.
Αγαπητό Λαδικό έχω γράψει από μόνος μου πως δεν με ενδιαφέρει αν νομίζει οποιοσδήποτε πως υπερασπίζομαι κάποιον. Μπορείς να το πιστεύεις λοιπόν. Αλλωστε δεν γράφω να μην γίνει έλεγχος αλλά ότι μπορεί να γίνει ιδιωτικά, πιο γρήγορα και αν προκύψουν ευθύνες να αποδωθούν χωρίς να κινδυνεύει η ΑΕΚ παρά μόνο αυτοί που έφαγαν, αν έφαγαν, λεφτά. Στο δεύτερο σκέλος κάνεις λάθος. Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Διάβασε αυτό το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Χ¨αρη Οικονομόπουλου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που νομίζω ξέρει καλύτερα από εμάς: Για τις οφειλές του Ψωμιάδη και τη μηνυτήρια αναφορά που εκκρεμεί έναν χρόνο: "Δεν υπάρχει διαμάχη της ΑΕΚ με τους Ψωμιάδηδες, δεν έχει κάτι να μοιράσει μαζί τους. Με τελεσίδικη απόφαση της έχει αναγνωριστεί οφειλή 44 εκατ. ευρώ με τόκους". Αυτό που σε μπερδεύει φίλε Λαδικό είναι το ποινικό μέρος. Εκεί υπάρχει ήδη καταδίκη του Μάκη και εκρεμούν δίκες για την οικογένεια του. Ο λόγος που δεν έχει πάρει η ΑΕΚ τα λεφτά είναι επειδή δεν τα έχει βρει. Το κράτος αν έχει και το ίδιο όφελος ίσως τα βρει γρηγορότερα.
ME ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕ ΚΩΣΤΑ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ, ΟΧΙ, ΣΑΦΕΣΤΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΑΔΙΚΟ..ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΛΩ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΝΟΜΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.. ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΛΠ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?? ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΕΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΑΕΚ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ??? ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΚΗ Η ΕΣΤΩ ΔΙΚΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΝΙΚΟΣ.,
KWSTA SYMFWNW APOLYTA ME THN APANTHSH POY DINEIS STO LADIKO.....
Πολύ εύστοχος Κώστα, Μπράβο! Συμφωνώ κ στην τελεία μαζί σου
Πολύ σωστό! Πάγωμα των χρεών όπως έχουν κάνει και στον ΠΑΟΚ! (Γάυρο του Βορρά)....ΚΑΙ φυσικά τα λεφτά που οφείλεΙ ο Ψωμειάδης!! Η υπόθεση του Βιντιάδη είναι τόσο παρόμοια με το Πρίγκιπα του Παναθηναικού!......Θέλω επίσης επιστροφή του Ντέμη στην ΑΕΚ.
ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 80 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΕΟΥΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ αν θελετε καντε αλλιως
Φίλε Κώστα μην υποτιμάς τις 15.000 €. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι σε περίοδο κρίσης να μαζέψει 15.000€ ένα γιαουρτάδικο, ακόμα κι αν βρίσκεται στη Γλυφάδα. Καλή Χρονιά.
liaglaw - και αμα εχει καβαντζα τιποτα αραουχια η τζεμπουρικα?
Τι είναι αυτά?? Καινούργιες γεύσεις frozen yogurt??
Πολύ σωστά τα λέει ο Κ.Κετσετζόγλου , αν τα πράγματα γίνουν με αυτή τη σειρά και υπάρξει αποτέλεσμα τότε η ΑΕΚ "σώνετε" . Μετά έχουμε όλο τον καιρό να κυνηγήσουμε όσους ζημίωσαν την ΑΕΚ με αξιόποινες πράξεις.....
ωραια να απαιτησουμε παγωμα χρεων να απαιτησουμε αμεσα αποφαση για ψωμιαδη να απαιτησουμε ελεγχο σε παε ερα και συνδεσμους αλλα εαν γινει δεκτο το αιτημα η αεκ θα πληρωνη τους νεους φορους? η αεκ θα ειναι σωστη η παλι θα λεμε σε 2 3 χρονια παγωμα παγωμα? εσυ που μπορεις γιατι δεν απαιτεις μια λιστα χρεων με ονομα και ποσο και υπογεγραμενη απ τους μετοχους για το εαν υπαρχουν παραπανω χρεη τα πληρωνουν? ακομα πιστευεις οτι ο βιντιαδης θα επενδυση? κανενας δεν επενδυει στην αεκ εαν δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποχωρησουν ολοι αυτοι.
SWSTH H IDEA SOU KWSTA.OMWS.......PREPEI NA PLHRWSOUN AUTOI POU KATANTHSAN THN OMADA ETSI.POTE DE THA EINAI H KATALHLH STIGMH AFOU H OMADA DYSKOLA EWS XLWMO THA VGEI APTO ADIEKSODO POU VRISKETAI.AS GINEI TWRA.EINAI ONTWS POLY EPIKINDYNO NA VALEIS TO KRATOS NA SOU KANEI TON ELEGHO.EXEIS DIKIO SE AYTO.GIA TO PAGWMA TWN XREWN LIGO DYSKOLO TO VLEPW EIDIKA STIS EPOXES MAS.PISTEYW PWS APAITOUNTAI POLLA STOIXEIA GIA NA GINEI AYTO.KALHMERA SE OLOUS.
ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ! ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΑ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΟΙΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΤΟ! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...! ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ...