Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Για το σερί η ΑΕΚ

Η ανδρική ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τα Ταταύλα και θέλει να συνεχίσει το σερί της στο Πρωτάθλημα (19:30)

Η εξαιρετική πορεία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι κάτι που γεμίζει αισιοδοξία και ενθουσιασμό παίκτες και τεχνικό τιμ. Γι΄ αυτό στόχος της Ένωσης είναι στον αγώνα του Σαββάτου με τα Ταταύλα, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας να συνεχιστεί η εξαιρετική εικόνα. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο, αφού ο αγώνας διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, που βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό, με ώρα έναρξης στις 19:30.
Οι παίκτες του Γιώργου Κλαρούδα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για μια δύσκολη αναμέτρηση και επιθυμούν να μην χάσουν σε κανένα σημείο την συγκέντρωσή τους, ώστε να μην πάρει χώρους ο αντίπαλος. Ο Ενωσίτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά στα αγωνιστικά και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σκοπό τη νίκη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ