Πλήγμα με το Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν στη Φέγενορντ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός στο χθεσινό αγώνα με τη Βάλβαϊκ, την οποία και κέρδισε άνετα με 3-0, δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του «Ντε Κάϊπ» για τη διεξαγωγή του β' ημιχρόνου, μιας και ένα πρόβλημα στο γόνατο τον κράτησε στα αποδυτήρια.
«Ο Τζόναθαν ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται, το ιατρικό επιτελείο όμως με συμβούλευσε να τον αντικαταστήσω. Δεν γνωρίζουμε το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός, θα πρέπει να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις», ήταν τα λόγια του προπονητή της Ολλανδικής ομάδας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα για το τραυματισμό του Ντε Γκούζμαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
