Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δεν μας άφησαν να τιμήσουμε τη μνήμη του Σαμαρά»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Απογοητευμένος από την άρνηση της Σούπερ Λίγκας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά πριν το παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΟΦΗ δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας.

«Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια του Νίκου Σαμαρά. Χάθηκε ένα νέο παιδί που όλοι θαυμάζαμε ως αθλητή και άνθρωπο», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός των Θρακιωτών.

Μιλώντας λοιπόν για το σημερινό συμβάν, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να καταγγείλω ότι εμείς, ως Ξάνθη, ζητήσαμε άδεια από τη διοργανώτρια αρχή για να τιμήσουμε τη μνήμη του κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Δεν θα άλλαζε κάτι, το κακό δυστυχώς έχει ήδη γίνει. Θεωρώ όμως ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Δεχθήκαμε αρνητική απάντηση επειδή κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο! Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ το 2013 να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ