Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο Σάκης Βεσκούκης δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, αλλά ο παίκτης συνεχίζει να πονάει. Έτσι, θα κάνει αύριο, Πέμπτη υπερηχογράφημα για να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα του τραυματισμού του. Όπως κι αν έχει είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Χολαργό, αφού δεν έχει πραγματοποιήσει προπονήσεις.
Από εκεί και πέρα, να τονίσουμε πως ο Μιχάλης Πολυτάρχου αισθάνεται καλύτερα και πάτησε παρκέ. Έτσι, φώναξε «παρών» ενόψει της επόμενης αναμέτρησης του Πρωταθλήματος και σε περίπτωση που χρειαστεί θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!