Ο Αντώνης Πετρόπουλος έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη νέα σελίδα της καριέρας του στην ΑΕΚ. Έπειτα από μόλις μία προπόνηση, ο 26χρονος επιθετικός σκόραρε στο φιλικό με τον Πανερυθραϊκό το περασμένο Σάββατο. Και σήμερα έδειξε ότι είναι αποφασισμένος για ανάλογη συνέχεια, κάνοντας... όργια στο πρώτο οικογενειακό διπλό στο οποίο συμμετείχε.
Όπως διαβάσατε το μεσημέρι, ο Έναλντ Λίνεν τοποθέτησε τον Πετρογκόλ με τους βασικούς στο διπλό και ο Έλληνας φορ ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με 2-0. Πρώτα άνοιξε το σκορ με πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή και λίγη ώρα αργότερα έκανε ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, έκανε γύρισμα μέσα στην μικρή περιοχή και ανάγκασε τον Μπουγαϊδη να βάλει αυτογκόλ στην προσπάθειά του να κόψει τη μπάλα.
Ο Πετρόπουλος έχει εντυπωσιάσει τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τον Έβαλντ Λίνεν με την γρήγορη προσαρμογή του και την... κάψα του για μπάλα. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός δεν κρύβει στις συζητήσεις του με τους συνεργάτες του τον ενθουσιασμό του για το πρόσωπο που δείχνει ο Έλληνας επιθετικός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αφού η αλλαγή του Τοτσέ είναι τόσο καλή, σκέψου πόσο καλός παίχτης πρέπει να είναι αυτός ο Τοτσέ...
Με τον Τοτσέ θα χτυπάγαμε play off.
Kalh xronia se olous aderfia.. me ygeia kai kala myala! ante pali, agwnia gia adeiodothseis,mploko stis metagrafes klp.. einai adiko gia thn A.E.K kai ton kosmo ths na to pernaei olo afto.. efxomai ta xeirotera se aftous pou eftasan thn A.E.K se afta ta mavra xalia.. valte ta poura kai tis sampanies sas ekei pou 3erete..
κριμα δηλαδη που δε θα του βγαλουμε δελτιο και δε θα μπορει να παιζει.
ποσο κριμα που δεν θα παιξει...
κριμα δηλαδη που δε θα του βγαλουμε δελτιο και δε θα μπορει να παιζει.
Ωραίος ο Πετρόπουλος, έχει ικανότητες και θα δώσει προσωπικούς βαθμούς. Τι κρίμα να μην έχουμε πέντε φράγκα να μπορούσαμε να πάρουμε Βασιλείου, Κλωναρίδη, Ανάκογλου, Μπαργκάν και να φτιάξουμε μία μεσοεπιθετική γραμμή λουκούμι. Α βρε Βιντιάδη, τι ευκαιρία χάνεις με λίγα χρήματα να δημιουργήσεις μία καλή ομάδα και να βάλεις τις βάσεις για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Αν και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Θέλει και λίγο τσαγανό, που δυστυχώς αμφιβάλλω αν το έχεις.
Στο πρωτο παιχνιδι δεν θα τον δουμε λογο φορολογικης ενημερωτητας.Δε βαριεστε στο οακα καλυτερα θα ναι.
το οτι δε θα παιξει ποτε σε επισημο παιχνιδι ποιος θα του το πει ?
A-μετοχοι θα τον δουμε σε κανενα αγωνα η μονο στα διπλα προπονησης?