Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κρίνεται τη Δευτέρα για Παναχαϊκή-Ολυμπιακό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η υπόθεση της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την διακοπή της και την αλλαγή στην συμπληρωματική έκθεση του ματς έχειμ πάρει αναβολή για την Δευτέρα 31/12, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Η εκδίκασή της από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα γίνει στις 9.30 το πρωί.

Θυμίζουμε πως η ανακοίνωση για σχετική εκδίκαση είναι για: «1. Την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 βάσει των άρθρων 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 3 περ. δ' και 4 περ. α' του Π.Κ της Ε.Π.Ο και άρθρα 21 παρ. 4 και 42 παρ. 2 εδ. α' του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βάσει των άρθρων 14 παρ. 1 α και 2 και 15 παρ. 4 περ . α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα.

2. Την συνεκδίκασης της ένστασης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για αντικανονική διακοπή του αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 19/12/2012». Μετά την ανακοίνωση της απόφασης θα μπορούν να γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διπλών αγώνων του Ολυμπιακού με την Καβάλα με τις πιο πιθανές ημερομηνίες να είναι η 16η και η 30ή Ιανουαρίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ