Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Μπορούσαμε και περισσότερα»

Ο παίχτης που χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ επί της Μπενφίκα, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δήλωσε στην «Aftonbladet» της πατρίδας του αλλά και στον «Arrena Radio» πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει 2 ή ακόμα και 3 τέρματα

Ήταν ο καλύτερος παίχτης της ΑΕΚ, μαζί με τον Σάχα, στη μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα. Παράλληλα, πήρε... παραμάζωμα τους Λουιζάο και Ντάνιελ Λουίζ στο 43ο λεπτό και πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ο οποίος στις δηλώσεις του παρότι χαρακτηρίζει την Μπενφίκα «σπουδαία ομάδα με φανταστικούς ποδοσφαιριστές» τονίζει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει ακόμα και με 3-0. Για την πρόκριση θεωρεί πως θα πρέπει η «Ένωση» να εκμεταλλευτεί την έδρα της και στους υπόλοιπους αγώνες και αν μπορεί να πάρει βαθμούς από την ΜΠΑΤΕ εκτός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «μαέστρου» για...

Την νίκη επί της Μπενφίκα: «Βρήκαμε απέναντι μας μια σπουδαία ομάδα με φανταστικούς ποδοσφαιριστές, αλλά κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, πραγματικά εξαιρετικό, είχαμε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα και με 2-0 ή 3-0. Ήταν σπουδαία εμφάνιση, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»

Την φάση του γκολ: «Σηκώθηκα πιο ψηλά στην μονομαχία με τους αμυντικούς της Μπενφίκα και κατάφερα να σκοράρω. Το τέρμα αυτό αποδεικνύει την καλή μας εμφάνιση, όμως το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις πόντους. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας»

Το πάθος που πανηγύρισε το γκολ και αυτός αλλά και η υπόλοιπη ομάδα: «Δεν ήμασταν αγχωμένοι, αλλά όλοι ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά τις δυο ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό το μόνο που είχαμε να κάνουμε απέναντι στην Μπενφίκα ήταν να νικήσουμε. Για αυτό βγάλαμε πολλά συναισθήματα και μεγάλη χαρά όταν πετύχαμε το γκολ»

Το να μπορεί η ΑΕΚ να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα: «Στενοχωρήθηκα που δεν πήραμε βαθμούς απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γιατί αρχίσαμε τη χρονιά πολύ καλά. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε όποτε δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους 8 βαθμούς αλλά να παίζουμε καλά και να πάρουμε τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος πιστεύω θα είμαστε στους διεκδικητές του τίτλου»

Τις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ: «Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια και φυσικά, αν πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα είναι ακόμη καλύτερα»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ