Στην Θεσσαλονίκη για τις γιορτές των Χριστουγέννων βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος περιμένει, όπως είπε, τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της Βόλφσμπουργκ με τον ΠΑΟΚ για πιθανή επιστροφή του στην Τούμπα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ", ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για εμένα, και τι αισθήματα έχω για αυτή την ομάδα. Και εγώ περιμένω τις εξελίξεις στην Βόλφσμπουργκ, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω".
Τέλος, ο Βιεϊρίνια δεν έκρυψε την χαρά του που μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!