Μετά το τέλος της Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Βλάσης Τσάκας υποστήριξε πως η δικηγόρος του πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου, δέχτηκε επίθεση από τέσσερις άντρες.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sportdog.gr", ο Τσάκας τόνισε: "Τέσσερα νταμάρια, έχουν αναγορευτεί από κάποιους ως θεματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στη δικηγόρο μας, την κυρία Μιχοπούλου, την έσπρωξαν, καλά που δεν την χτύπησαν κιόλας".
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απο την μεριά της διαψεύδει το επεισόδιο σημειώνοντας πως μόνο τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού υπήρξαν έξω από την Γενική Συνέλευση και όχι τέσσερα νταμάρια όπως υποστήριξε ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
