Ο Λουκάς Βύντρα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην "μαύρη λίστα" του Παναθηναϊκού και ετοιμάζονται για αποχώρηση με την περίπτωση του διεθνή αμυντικού να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.
Ο Γιώργος Δώνης αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μια θέσεις της άμυνας και ο Βύντρα διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό ενώ στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως θα μπορέσει να συμβουλεύσει τους νεαρούς αμυντικούς που υπάρχουν στο ρόστερ.
Ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει την περίπτωση του Βύντρα μόνο αν ο διεθνής αμυντικός μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!