Τον 20χρονο Αμερικανό Άνταμ Λάνζα θέλησε να μιμηθεί ένας 18χρονος Ουρουγουανός, ο οποίος άνοιξε πυρ σε κλινική της πόλης Παϊσάντου, τη Δευτέρα, αλλά συνελήφθη από την αστυνομία πριν προκαλέσει θύματα.
Ο νεαρός εξήγησε στους αστυνομικούς ότι αρχικά ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά τελικά αποφάσισε να μιμηθεί τον 20χρονο Αμερικανό που σκότωσε 20 παιδιά και έξι ενήλικες στο σχολείο του Νιούταουν.
Αρχικά πήγε με το όπλο του σε σχολείο της πόλης Παϊσάντου, 400 χιλιόμετρα βόρεια του Μοντεβιδέο, αλλά επειδή θεώρησε ότι δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι συγκεντρωμένοι εκεί, κατευθύνθηκε προς μία κλινική της πόλης.
Ευτυχώς, ο νεαρός συνελήφθη πριν κατορθώσει να σκοτώσει κάποιον και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!