Αν είναι εφιάλτης, πάει πολύ και πρέπει να... ξυπνήσουμε! Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να έχει συγκεντρώσει μόλις 12 βαθμούς σε 15 αγώνες! Επίδοση η χειρότερη της ιστορία της... Έχει ακόμη 15 ματς να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να κρατηθεί ζωντανή.
Οι αριθμοί για την Ένωση δείχνουν πολλά: Η ΑΕΚ παρέμεινε τις 10 από τις 15 πρώτες αγωνιστικές στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει την 3η χειρότερη συγκομιδή γκολ, με μολις 11 τέρματα (ήτοι 1 γκολ ανά 11,6 τελικές προσπάθειες!). Έχει κάνει μόλις 128 τελικές (ήτοι 8.5 μέσο όρο σε κάθε αγώνα). Έφτασε να κάνει μέσο όρο 48 λάθη ανά ματς, έχοντας συνολικά 719!
Διαθέτει μόλις δύο παίκτες με τρία γκολ (Φούντας, Σταματής) και αυτοί είναι οι πρώτοι σκόρερ της, ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 17 φορές. Η ΑΕΚ επίσης δεν έχει ούτε έναν παίκτη της να διακρίνεται έστω σε μία από τις στατιστικές κατηγορίες, μετρώντας συνάμα 9 ήττες στο πρωτάθλημα και μόλις 2 νίκες σε 8 ματς στην έδρα της!
Υπάρχει όμως και μία κατηγορία που η ΑΕΚ είναι... ψηλά: Η Ένωση είναι 3η στις κίτρινες κάρτες με 54 συνολικά!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εχουν μείνει 15 αγώνες και απο αυτούς πρέπει να πάρουμε τους 7. 3*7 =21 + 12 που έχουμε θα σωθουμε. Πώς θα πάρουμε όμως αυτούς τους βαθμούς στον δευτερο γύρο. ΟΕΟ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝOΜΑΖΟΥΝ ΑΕΚ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΣΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΩΡΑΛΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΠΑΠΠΑ-ΝΟΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ,ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΑΞΑΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ! ΜΕ ΕΝΑ -ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ . Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!
μας εχεις ζαλισει ρε φιλε! το ιδιο post σε καθε αρθρο...ελεος πια! ενταξει το ξερουμε...στην τελικη δε θα πρεπε να υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα εδω και χρονια...ερασιτεχνικο θα επρεπε να ειναι
ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ! ΕΚΔΗΛΩΣΟΥ ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ...
ο κοντος που κολλαει ?
Σχετικά με τα αγωνιστικά. Με Λίνεν σε 9 Αγώνες έχουμε 10 Βαθμούς (3 νίκες-1 ισοπαλία-5 ήττες). Βάση υλικού καλός απολογισμός. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στις πρώτες 6 αγωνιστικές που είχαμε μόνο 2 ισοπαλίες... με σχετικά βατό πρόγραμμα. Αυτό το κακό ξεκίνημα δυστυχώς θα το κουβαλάμε για πολύ ακόμα, ελπίζοντας ότι δεν θα είναι μοιραίο... Μακάρι να είχαμε τον Λίνεν από την αρχή. Θα είχαμε σήμερα 15-16 βαθμούς και θα τα πράγματα θα ήταν λίγο καλύτερα. Ας όψονται οι καλοκαιρινές επιλογές...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Όσο για το χθεσινό παιχνίδι βάσει εικόνας το χ ήταν καλό αποτέλεσμα. Και επειδή κάποιοι έγραψαν για το γκολ του Ιγκλέσιας και γιατί τον μάρκαρε ο Γκερέιρο. Απλούστατη η απάντηση. Τα 2 ψηλά σεντερ μπακ Κουτρουμπής-Τσούπρος μάρκαραν τα 2 ψηλά σέντερ φορ Καραμάνο-Κούτσι. Στην 11άδα δεν υπήρχε άλλος ψηλός παίκτης για τον Ιγκλέσιας, ο ψηλότερος ήταν όντως ο Γκερέιρο... Τώρα για αυτό που λένε ότι ο Μέγας Ντούσαν δεν χτύπησε το παιχνίδι είναι για ΓΕΛΙΑ!!! Ο Ατρόμητος γενικά παίζει σφιχτά και δεν βάζει εύκολα γκολ. Αν δεν το χτύπαγε δεν θα έβαζε μέσα και 2ο επιθετικό Κούτσι συν Καραγκούνη, Μπέλιτς που είναι επιθετικογεννή χαφ. Έλεος με την ηλιθιότητα ορισμένων!!!
"Ο χειρότερος γύρος της ιστορίας της..." Μέχρι τον επόμενο που θα είναι και ο τελευταίος της.
ΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!! - 17/12/2012 08:33 ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!! 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΕΚΑΡΕΣ ΜΟΥ ?ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ??ΑΡΧΗΓΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ?ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ?ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ!!