Την πρόθεση του να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας και σύντομα εξέφρασε ο Μίρνες Σίσιτς ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ με τον εκπρόσωπο του Σλοβένου μεσοεπιθετικού να έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του.
Ο ίδιος ο Σίσιτς σε δηλώσεις του στο περιοδικό "MVP" τόνισε: "Προσπαθώ ακόμα και τώρα να πάω σε μια μεγάλη ομάδα. Για αυτό περίμενα τόσο καιρό το καλοκαίρι. Από ό,τι μου έχουν πει, έχουν βρει κάτι καλό για τον Ιανουάριο. Δεν θέλω να πω ακόμη κάτι. Έχουμε μιλήσει ώστε να πληρώσουν την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Εγώ παίζω ένα χρόνο απλήρωτος. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Είναι δύσκολο να πεις όχι σε ένα τέτοιο deal, αν τελικά ολοκληρωθεί. Στην Ελλάδα υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά το βλέπω δύσκολο να γίνει κάτι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Παικτούρα!! Μακάρι να μπορούσε η μια μεταγραφή να ήταν ξένος. Θα' πρεπε να τον πάρουμε με κλειστά τα μάτια!