Τη νίκη σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ενωση που συμμετέχει στο τουρνουά του Πανελληνίου που διεξάγεται στο κλειστό της Κυψέλης, επικράτησε με 3-1 (25-20, 18-25, 25-23, 25-17) της κυπριακής Ανόρθωσης.
Οι παίκτριες του Γιώργου Σαμαρά αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ πήραν πιο εύκολο απ' ότι μαρτυρά το σκορ τη νίκη, ενώ από δικά τους λάθη έχασαν το δεύτερο σετ. Ο τεχνικός του Δικεφάλου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των κιτρινόμαυρων αθλητριών, που πλέον σκέφτονται το αυριανό ματς με το Μαρκόπουλο (17.30μμ).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!