ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΒΙΝΤΙΑΔΗ», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία αναφέρει τα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση του deal: «1. Κλειδώνει το κούρεμα στα 6 με 6,5 εκατ. ευρώ. 2. Οριστικοποιείται το ύψος και ο αριθμός των δόσεων για τις οφειλές στο Δημόσιο με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου μέχρι τις 15 του μήνα. 3. Στη ΓΣ της 31ης Δεκεμβρίου (θα ανακοινωθεί στο αυριανό ΔΣ) προκηρύσσεται η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, με την οποία θα πάρει την ΑΕΚ. 4. Σε νέα ΓΣ στις 17 Ιανουαρίου μπαίνει κι επίσημα ο Βιντιάδης στην ΠΑΕ μέσω της αύξησης. Στην ουσία, αν ολοκληρωθούν όλες οι παράμετροι με τις οφειλές σε Δημόσιο και πιστωτές, στις 17 Ιανουαρίου θα γίνει απλά η επίσημη είσοδος, αφού θα έχει πάρει ήδη από πριν το κουμάντο στην ΑΕΚ». Η Ωρα αναφέρεται και στο θέμα Κατίδη, με τον τίτλο: «Τέλος καλό, όλα καλά»...
SPORTDAY
«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...», είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ και αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Κατίδη, το οποίο οδεύει προς εκτόνωση μετά το χθεσινό ραντεβού με τον Λίνεν και τον Δημητρέλο. «Κλείνει σήμερα στα Σπάτα το θέμα», αναφέρει η Sportday.
LIVE SPORT
Το θέμα της συνάντησης του Κατίδη με τον Λίνεν έχει σε πρώτο πλάνο και η Live Sport. «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει και την προτροπή του προπονητή προς τον νεαρό διεθνή άσο: «Συγκεντρώσου μόνο στο ποδόσφαιρο».
GOAL
«ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στην: «Δικαίωση του Ανδρέα Σταματή, που ήρθε στην ΑΕΚ για να... μείνει και να υπερασπιστεί το όνομά του».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Για άλλη μια φορά μας κοροιδεύουν. Όλοι κάνουν το κομμάτι τους στη πλάτη μας. Έννοια σας και οι φάπες δε θα αργήσουν.
Απο Απριλη πηγαμε Σεπτεμβη, απο Σεπτεμβη πηγαμε Νοεμβρη, απο το Νοεμβρη Γεναρη, απο Γεναρη τί???? Ενα 4μηνο ακομα και κλεινουμε 1 ετος ενδιαφεροντος Βιντιαδη... Αντε να δουμε!!!
Εαν έχει σκοπό να μπεί, πιστεύω θα ξέρει καλύτερα από εμάς, οτι η ΑΕΚ χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 2-3 παίχτες για να εξασφαλίσει την σωτηρία, αλλά και για να χτίσει πάνω τους το μέλλον της . . .
To πέμπτο το μακρύτεςρο βρίσκει γκρεμό και όλοι μαζί χέρι χέρι θα σύρουμε το χορό του Ζαλόγγου για το φούντο ...