Ευχάριστα ήταν τα νέα που έφθασαν στα αυτιά του Γιώργου Δώνη στην προπόνηση της Τρίτης (4/12) από το μέτωπο... Γεωργιάδη, ο οποίος μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός, ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό, ξεκινώντας προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο δεν υπολογίζεται ακόμα για τη σαββατιάτικη (8/12) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
Από κει και πέρα, ο Λίαμ Λόρενς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από αύριο Τετάρτη (5/12) να ενσωματωθεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ Γκαρσία και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!