Η ΑΕΚ μπήκε στο ημίχρονο του αγώνα του ΟΑΚΑ στα αποδυτήρια με... προβληματισμό. Μέτρια εμφάνιση και το σκορ στο 1-1. Ο Λίνεν μπαίνοντας στα αποδυτήρια αρχίζει και κάνει παρατηρήσεις σε Κοτσαρίδη - Φέτση για την... τρύπα στο κέντρο «Αφήνετε τους αντιπάλους να πάρουν μπάλες, να γυρίσουν και να αρχίσουν να αναπτύσσονται. Δεν πέφτετε πάνω τους πριν πάρουν μπάλες. Θέλω γρήγορα να δίνετε την μπάλα για να κάνουμε επιθέσεις. Όχι άλλα λάθη!». Εν συνεχεία προς τον Φουρτάδο έκανε παρατηρήσεις ότι δεν βοηθά καθόλου τον Αρκούδα αμυντικά και τον έχει αφήσει μόνο του με δύο αντιπάλους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
οσον αφορα τον φουρταδο η γνωμη μου ειναι οτι παιζει τη θεση του εξτρεμ καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη στο ροστερ της ομαδας,κρατημα της μπαλας οταν χρειαζετε,σωστο μοιρασμα της μπαλας και καλυτερη αναπτυξη της ομαδας γενικοτερα επιθετικα.στο πρωτο γκολ η συμβολη του ειναι μεγαλη οποτε μην ειστε τοσο αυστηροι μαζι του,καπου ειναι αδικο
Προς ΑΕΚ365, Αναρωτιέμαι πώς μαθαίνονται τέτοια πράγματα από τα αποδυτήρια, αφού δεν είναι παρόντες δημοσιογραφοι!!!!! Τελικά καταλήγουμε στο ότι γράφονται πράγματα από φήμες? Δηλαδή αερολογίες??? Θα έπρεπε αυτές οι αερολογίες να μας απασχολούν?? Επομένως είχε δίκιο ο Λίνεν, που είπε ότι δεν πρέπει να διαρρέουν πράγματα από τα αποδυτήρια!
Ρε Λινεν ειανι δυνατον να νομιζεις πως μπορεις να κανεις τον Φουρταδο να μαρκαρει? Παντως η αληθεια ειναι οτι τις περισσοτερες φορες που πηρε τη μπαλα, ηξερε τι να την κανει. Αλλα , οπως και να χει, δε γινεται να εχεις στα ακρα εναν τοσο αργο και βαρυ παιχτη. Οσο για τον Κοτσαριδη, προσωπικα νομιζω οτι ηταν απο τους καλυτερους, αλλα για να εχει αλλη αποψη ο Λινεν κατι θα ξερει. Διαφωνω σε πολλα με τον Λινεν αλλα σοον αφορα την αξιολογηση της αποδοσης δε μπορει να διαφωνησω γιατι αυτος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξερει τι τους ειχ εζητησει να κανουν.
vskaaa o furtado dn prepei na 3anape3ei pws alliws na to poume...to paidi apla dn kanei oso gia tous allous 2 sto prwto hmixrono dn htan toso kalh alla sto 2o anevike pl o kotsaridis pl kalos paixtis!!!
πραγματικα θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω...πχ ο κοτσαριδης ηταν ευκολα απο τους καλυτερους εχθες
koitaxte to reportaz pou kanete kai rixte kai mia matia stis vathmologies pou valate stous paixtes gia na deite oti eiste ektos topou!