Επέστρεψαν σήμερα (27/11) στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά το χθεσινό ρεπό και ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ τη Δευτέρα. Μία προετοιμασία όμως που άρχισε με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Τελευταίο εκείνο του Μιχάλη Παυλή, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και δεν την ολοκλήρωσε.
Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος έχει θλάση β' βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους (θα λείψει σίγουρα με τον ΠΑΣ), ο Θωμάς Τσίτας, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης και ο Ταξιάρχης Φούντας έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ θυμίζουμε πως από τον αγώνα με τα Γιάννενα θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Κορδέρο.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 11.00 και στις 18.30.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ....ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΣΒΗΝΕ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΒΕ...
Ρε φίλε και ο Ντέμης κάπνιζε σαν φουγάρο, τί σχέση έχει αυτό? Ας βάζει γκολ κάθε κυριακή και ας την πίνει κιόλας! Άσε που το τσιγαράκι δεν έχει σημασία. Κάτι άλλο παίζει με Λίνεν - Παυλή! Δεν μπορεί να παίζει ο οποιοσδήποτε σέντερ φόρ (ακόμα και ο Κατίδης που δεν είναι καν αυτή η θέση του, ο Σταματής από το πουθενά, ο Φουρτάδο συνέχεια και ας είναι ο χειρότερος, ο Κατσικοκέρης που δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ και είναι τραγικός, κτλ) και ο Παυλής να μην παίρνει ΜΙΑ ευκαιρία.
Το φετινο ροστερ ειναι αναξιο σχολιασμου
Σιγά την απώλεια. είτε είναι καλά είτε όχι δεν έχει σημασία, αφού δεν παίζει,.
καιρος να βρει και μια θεση ξανα ο κουρελας . που απορω γιατι λυπει οταν οι παιχτες που παιζουν στη θεση του κανουν κακιστες εμφανισεις
Πω πω θα γλιτωσουμε απο τον Λαγο???
Δυστυχώς, με έχουν απογοητεύσει οι περισσότεροι παίκτες. Είναι αδιανόητο ο Παυλής, ο Κατσιγκοκέρης, ο Ρίκκα, ο Αρκούδας και πολύ άλλοι που υποτίθεται πρέπει να σκίζονται για να πάρουν μια ευκαιρία να παίξουν, να χάνουν 1-0 από τους αναπληρωματικούς της Καλλιθέας.... (χωρίς Ντακόλ, Μαρουκάκη, Καλτσά, Σταύρου, Αρβανίτη....). ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Φοβάμαι ότι ούτε τα Γιάννενα θα κερδίσουμε και μετά θα είμαστε με το ένα πόδι στην Δ' Εθνική.... Αν μη τι άλλο οι μεσοεπιθετικοί των Ιωαννίνων... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είνα πολύ καλύτεροι από τους δικούς μας (Κοροβέσης, Ντε Βιντσέτι, Ίλιτς), ενώ και οι αμυντικοί και μεσοαμυντικοί τους είναι έμπειροι παίκτες που παίζουν με τσαμπουκά (Πάντος, Τζημόπουλος, Λίλα..)
και να μην ειχε προβλημα θα τον εβαζε 11αδα?? αμφιβαλω δεν ξερω γιατι τον εχει εκτος αποστολης συνεχεια ουτε ως αλλαγη δεν κανει?? ειναι καλυτερος ο καραφλας που πηραμε απο τον εργοτελη?? ο λαγος να μην ξαναπαιξει δεν το εχει το τοπι. ας βαλει ενα πιτσιρικα απο την β ομαδα ενα κοντρολ θα μπορει να το κανει??
Γιατί μωρέ το βάζει το παιδί; Βάζει τον Κατσικοπόδι που δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ και τον Φουρτάδο που δεν ξέρει που είναι η θέση του στο γήπεδο.