Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθεί ξανά το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να απολογηθεί για τα επεισόδια που ανέφερε η Αστυνομία στην έκθεσή της για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Η Ένωση κατηγορείται για εκτεταμένα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και αν κριθεί ένοχη κινδυνεύει να υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον ΠΑΣ Γιάννενα την επόμενη αγωνιστική. Κάτι που προβληματίζει έντονα ως ενδεχόμενο τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς τα μόνα έσοδά της αυτή την εποχή προέρχονται από τα εισιτήρια των εντός έδρας ματς. Πάντως, στην ΑΕΚ ελπίζουν σε δικαίωση, καθώς είναι γεγονός ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε να συνέβησαν επεισόδια μεγάλης έκτασης μετά το τέλος του ντέρμπι, κάτι που πιστοποιείται και από την απουσία σχετικών αναφορών στον Τύπο. Εκεί θα βασίσει και την υπερασπιστική της γραμμή η ΠΑΕ, τονίζοντας ότι είναι αδύνατον να συνέβησαν εκτεταμένα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και κανείς να μην το αντελήφθη. Συνεπώς, είτε τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα, αλλά μακριά από το γήπεδο, είτε περιορισμένης έκτασης. Και καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν δικαιολογεί τιμωρία της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ασχετα αν τιμωρηθεί (που δεν πρέπει) αυτά τα "παληκάρια" που μια ζωή δημιουργούν επισόδεια κάνουν κακό στην ομάδα. Βλέπουμε ότι οι αρμόδιοι μας έχουν στη μπούκα και μας περιμένουν......... Αλλά αυτοί το βιολί τους......... Τους αρέσει να παίζει η ομάδα χωρίς φιλάθλους.