Όχι, η ΑΕΚ δεν πάει για πρωτάθλημα. Ναι, η ΑΕΚ βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις όντας στη χειρότερη βαθμολογική θέση της ιστορία της. Και τι με αυτό; Ο λαός αυτής της ομάδας δείχνει στα πάρα πολύ δύσκολα ότι είναι "παρών". Είναι δίπλα στην ΑΕΚ, τους παίκτες και τον προπονητή και όποτε του δίνεται η ευκαιρία εκεί θα είναι - είτε στο ΟΑΚΑ είτε σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας. Την Κυριακή το απόγευμα η Ένωση δίνει ένας ματς κομβικό για τη συνέχεια στην πόλη της Βέροιας, απέναντι στην τοπική ομάδα. Και ο λαός της θα είναι εκεί... Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως ακόμα και όλο το γήπεδο της Βέροιας να είχε κλείσει η ΑΕΚ, οι Ενωσίτες θα το γέμιζαν! Τόσο μεγάλη είναι η ζήτηση για τα μόλις 800 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ γι' αυτό το ματς - αφού τόσα έδωσε η διοίκηση των γηπεδούχων.
Ο ξεσηκωμός θυμίζει άλλες εποχές... Είναι χαρακτηριστικό ότι τρία πούλμαν θα φύγουν από την Αθήνα για την πόλη της Βέροιας (με την ORIGINAL... οδηγό), ενώ αρκετός κόσμος θα ταξιδέψει οδικώς μεμονωμένα! Τα 800 εισιτήρια δεν φτάνουν, καθώς εκτός από φίλους της ΑΕΚ που ζουν στην Βέροια και θέλουν διακαώς να είναι δίπλα στην ομάδα σε αυτό το ματς, υπάρχει πολύς κόσμος από γειτονικές πόλεις που επίσης θέλει εισιτήριο... Τα 800 εισιτήρια λοιπόν, είναι δεδομένο ότι θα εξαντληθούν.
Θυμίζουμε πως κοστίζουν 15 ευρώ, αντιστοιχούν στη θύρα 5 του γηπέδου της Βέροιας, ενώ υπεύθυνος διάθεσης των εισιτηρίων είναι ο Σπήλιος Φωτόπουλος (τηλ. επικοινωνίας: 6936151197).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
