Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έπιασε δουλειά η ομάδα Βιντιάδη

Έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές με τους πιστωτές και μπαίνουν σε φουλ ρυθμό από την Παρασκευή – Τι συζητήθηκε στην σημερινή συνάντηση του Δημητρέλου με το επιτελείο του υποψήφιου επενδυτή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Δημήτρη Βιντιάδη και ήδη η ομάδα του υποψήφιου επενδυτή της ΠΑΕ ΑΕΚ έπιασε… δουλειά με τις επαφές για τους διακανονισμούς με τους πιστωτές. Ήδη έγιναν και σήμερα επαφές με πιστωτές, αλλά από αύριο Παρασκευή ξεκινά φουλ να εφαρμόζεται το σχέδιο του Βιντιάδη για τους διακανονισμούς.
Σήμερα ετοιμάστηκε το πλάνο των διακανονισμών και διαμορφώθηκαν οι προτάσεις για κάθε πιστωτή ξεχωριστά μια και κάθε οφειλή και κάθε πρόταση θα είναι (αναμενόμενα) διαφορετική. Ο Βιντιάδης προτείνει σε όλους τους πιστωτές άμεσα χρήματα με εξόφληση τους εντός του Δεκεμβρίου με στόχο να πετύχει το… κούρεμα των απαιτήσεων. Το πλάνο έχει χαραχτεί από τους Βιντιάδη – Χάρις και το επιτελείο τους, ενώ τις επαφές θα κάνουν (όπως σας έχει αποκαλύψει το aek365) οι συνεργάτες τους Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς.
Οι συμβάσεις για κάθε πιστωτή είναι ήδη έτοιμη, ενώ αναφέρεται ξεκάθαρα σε αυτή ότι σε περίπτωση που δεν μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν ισχύει ο διακανονισμός και δεν χάνει κανείς τα χρήματα του.
Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα όλων των επαφών με τους πιστωτές άμεσα με στόχο να έχει μια πρώτη εικόνα ο Βιντιάδης από το… κούρεμα που θα πετύχει στα περίπου 7 εκατ. ευρώ που οφείλονται προς αυτούς από την ΠΑΕ ΑΕΚ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ