Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει πως βρίσκεται η ομάδα Παίδων χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ένωση κατάφερε για το Πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας να επικρατήσει με 24-22 του Α.Ο Πολιτείας για την 3η αγωνιστική, συνεχίζοντας έτσι την καταπληκτική της πορεία και πετυχαίνοντας παράλληλα το απόλυτο.
Η ομάδα της Ράνιας Καραγιάννη έδειξε χαρακτήρα, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης σε μια ανύποπτη φάση έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φίλιππα, αλλά αυτό ήταν κάτι πείσμωσε την ομάδα και κατάφερε να φύγει νικήτρια από τον συγκεκριμένο αγώνα.
Για την ΑΕΚ έπαιξαν: Καπετανάκης, Συναδινός 2, Φίλιππας 3, Σουλντέγεβ 2, Λυκουρίνου, Μπακόλας 7, Στόγιος Ι., Μάγκος 8, Ανεμογιάννης, Στεφανίδης, Στόγιος Ι., Παλάγκος 2.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!