Η ΑΕΚ έχει για ακόμα μια χρονιά υψηλούς στόχους και γι΄αυτό σκοπός της είναι μόνο οι νίκες για την συλλογή βαθμών. Έτσι για ακόμα έναν αγώνα η Ένωση επιθυμεί να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και τα κορίτσια έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.
Ο Απόστολος Οικονόμου έχει αναλύσει στα κορίτσια των τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων και τους έχει ζητήσει την απαραίτητη συγκέντρωση και την ψυχραιμία, ώστε να μην δοθούν χώροι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Ο Ενωσίτης τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες του τις παίκτριες και επιθυμεί να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη στο Πρωτάθλημα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!