Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Περίεργα πράγματα με... Ντιούφ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal ο παίκτης απειλεί την ΑΕΚ μέσω FIFA με αφαίρεση βαθμών για χρέος 150.000 ευρώ που ο Δημητρέλος είχε ανακοινώσει ότι εξόφλησε με τα χρήματα της μεταγραφής Κλωναρίδη στη Λιλ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με δεύτερη προσφυγή στη FIFA απειλεί να προχωρήσει, καταγγέλλοντας την ΑΕΚ, η πλευρά του Ελ Χατζί Ντιούφ, του πρώην νεαρού Σενεγαλέζου που πέρασε και δεν ακούμπησε από την Ένωση. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Goal η ΑΕΚ κινδυνεύει ακόμα και με αφαίρεση βαθμών ελέω Ντιούφ, καθώς ο Σενεγαλέζος δεν έχει εισπράξει ακόμα τις 150.000 ευρώ που του οφείλονται εδώ και δύο χρόνια, με τον δικηγόρο του να απειλεί με νέα προσφυγή στη FIFA. Μάλιστα, η εφημερίδα τονίζει πως "η πλευρά του Ντιούφ έχει ενημερώσει το νομικό επιτελείο της Ενωσης που έλαβε φαξ από τον Γάλλο εκπρόσωπο του παίκτη (Μπακρί), χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα σε θέση να του δώσει μια σαφή απάντηση".

Γενικά η ιστορία είναι... περίεργη, καθώς το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή Κλωναρίδη, ο Δημητρέλος τόνιζε ότι είχε δεσμευθεί μέρος των συγκεκριμένων χρημάτων από τον Ντιούφ, τα οποία και έλαβε. Τώρα έρχεται αυτό το δημοσίευμα... Σίγουρα κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση της ΠΑΕ επί του θέματος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ