Έξι άτομα θα αποτελέσουν την νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη να ανακοινώνει τις επόμενες μέρες τις αποφάσεις του για το ποιοι θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ.
Η νυν διοίκηση ολοκληρώνει το έργο της στις 15 Νοεμβρίου και τις τελευταίες μέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές για την σύνθεση του νέου Δ.Σ. Βέβαιη θεωρείται, στο νέο σχήμα, η παρουσία του Ζήση Βρύζα, από την θέση του προέδρου, όπως και της στενής συνεργάτιδας του Σαββίδη, της Μαρίας Γκοντσάρεβα. Εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος ενώ στα διοικητικά της ομάδας επιστρέφει ο Παναγιώτης Ποικιλίδης ο οποίος είχε διοικητικό πόστο και επί εποχής Ζαγοράκη.
Επιπλέον μένει να φανεί αν ο Σαββίδης δώσει διοικητική θέση στον Βασίλη Γκαγκάτση ενώ τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα και το όνομα του Κύρου Βασάρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!