Ο τραυματισμός του Ευριπίδη Ναουμίδη θα τον κάνει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ακόμα ένα μήνα. Ο νεαρός πλέι μέικερ της ΑΕΚ που αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση θα αναγκαστεί να χάσει αρκετούς αγώνες, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους από τον Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει πως με την επιστροφή του θα μπορέσει να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του στην Ένωση.
Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε πως στο φιλικό ξεμούδιασμα με το Καματερό η ΑΕΚ, πέρα από τη νίκη, έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Γιάννη Αρβανίτη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!