Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άρεσε πολύ ο Αργυρίου

Ο Έβαλντ Λίνεν σημείωσε στο μπλοκάκι του την εξαιρετική εμφάνιση του 19χρονου δεξιού μπακ σήμερα στην Λεωφόρο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Έβαλντ Λίνεν είδε σήμερα για ακόμη μια φορά παιχνίδι της U-20 και τσέκαρε εκ νέου το υλικό της ΑΕΚ στις νεότερες ηλικίες, ενώ είδε εν δράση και τους παίκτες που έστειλε από την πρώτη ομάδα (Γροντή, Κουρέλλα, Νικολιά, Μοσχονά και Τσούπρο). Ο Γερμανός τεχνικός πάντως σημείωσε στο μπλοκάκι του το όνομα του Νίκου Αργυρίου.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ της ΑΕΚ έκανε εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο και ότι επίθεση επιχειρούσε η Ένωση, γινόταν από την πλευρά του. μάλιστα, είχε κάποιες επελάσεις που άφησαν άφωνους ακόμη και τους φίλους των γηπεδούχων, ενώ το ίδιο καλά έπαιξε και στην επανάληψη.

Ο Αργυρίου έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ωστόσο δεν είναι μόνιμο μέλος της και δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Πολύ καλή εμφάνιση πάντως σήμερα έκαναν και οι Τσούπρος και Νικολιάς, οι οποίοι ωστόσο θεωρούνται μέλη της πρώτης ομάδας της Ένωσης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ