Μπορεί ο Φέλιξ Μπαουμγκάρντνερ να είναι ο πιο ατρόμητος άνθρωπος του κόσμου μετά την ελεύθερη πτώση του από την στρατόσφαιρα, όμως κάποια επίγεια πράγματα τον τρομάζουν!
Σύμφωνα με την γαλλική Μetro, o ατρόμητος Φέλιξ μίλησε στην Kleine Zeitung και ανέφερε ότι θεωρεί πως για την επίλυση των τωρινών οικονομικών προβλημάτων απαιτείται η επιβολή μίας ήπιας δικτατορίας.
Μάλιστα φαίνεται πως το έχει σκεφτεί πάρα πολύ όλο αυτό καθώς μίλησε για την ιδέα μιας χώρας η οποία θα κυβερνάται «από έμπειρα άτομα από τον ιδιωτικό τομέα», τα οποία θα αντικαταστήσουν τους δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!