Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θέλει πρώτη θέση ο Ζαρντίμ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να τερματίσει πρώτη στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ξεκαθάρισε πως θα είναι δύσκολο να βγει για καφέ με τον Φερέιρα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η νίκη στο Μονπελιέ στο 90ο λεπτό έφερε αισιοδοξία στον Ολυμπιακό με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην διστάζει να υπογραμμίσει πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σε συνέντευξη του στην πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Πήραμε μια πολύ μεγα΄λη νίκη, που για μένα είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού είναι η πρώτη μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση, ακόμα και ως πρώτοι, αν και ξέρω πως είναι δύσκολο".
Ο Ζαρντίμ μιλώντας για τις πρώτες δύσκολες μέρες του στον Ολυμπιακό δήλωσε πως "έπρεπε ουσιαστικά να ξεκινήσω από το μηδέν, για να χτίσω μια ομάδα", ενώ για τις σχέσεις του με τον συμπατριώτη του Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε: "Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε με τον Φερέιρα για τις δυσκολίες του στον Παναθηναϊκό, άλλωστε αυτό είναι δύσκολο να συμβεί, όπως ακριβώς και στην Πορτογαλία, το να πιούν μαζί καφέ οι προπονητές της Πόρτο και της Μπενφίκα ανεξάρτητα από τις σχέσεις τους".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ