Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η... Μαρία του ΠΑΟΚ

Ο άνθρωπος των "ειδικών αποστολών" του Σαββίδη φροντίζει να διατηρεί ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπο της


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν από λίγο καιρό όταν έγινε γνωστό πως η Μαρία Γκοντσάρεβα θα έχει λόγο στα διοικητικά του ΠΑΟΚ ως άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν με την εφημερίδα "Sportday" να παρουσιάζει στοιχεία για την γυναίκα των "ειδικών αποστολών".
Η Γκοντσάρεβα είναι Ρωσίδα, περίπου 35 ετών, και οι συνεργάτες της μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά και τις ικανότητες της. Μιλά, εκτός από ρωσικά, και άπταιστα αγγλικά ενώ από την Θεσσαλονίκη υπάρχουν πληροφορίες πως μιλά και ελληνικά.
Η Μαρία Γκοντσάρεβα είναι ένα άτομο που εμπιστεύεται απόλυτα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ήδη από τις πρώτες μέρες της στα γραφεία της διοίκησης τους έχει κερδίσει όλους με την μεθοδικότητα της. Η ίδια πάντως αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται γύρω από το πρόσωπο της και μοναδικός της στόχος είναι να φέρει σε πέρας την αποστολή που της ανέθεσε ο Σαββίδης ο οποίος την εμπιστεύεται και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ