Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάλκινη η Κοντοχριστοπούλου

Λίγες ημέρες μετά την επιτυχία της στη Βουδαπέστη, η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου έλαμψε και πάλι στη σειρά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ξίφους ασκήσεων νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη Σλοβακία.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεύτερο μετάλλιο σε διάστημα δύο εβδομάδων για την 15χρονη πρωταθλήτρια του ΑΟΞ Αιγάλεω, που ανέβηκε στο βάθρο των νικητών μεταξύ των 167 αθλητριών που έλαβαν μέρος στους αγώνες στην πόλη Σαμορίν.
Για να φτάσει μέχρι εκεί, χρειάστηκε να δώσει ένα πραγματικό μαραθώνιο κι έπειτα από 7 διαδοχικές νίκες να μπει στην τελική φάση, για να χάσει την πρόκριση στον τελικό από την Πολωνή, Τζούλια Χρζάνοβσκα (11/15), η οποία και κατέκτησε στη συνέχεια το χρυσό μετάλλιο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ