Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βυθός γεμάτος αγάλματα! (ΦΩΤΟ)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια έκθεση γλυπτών λαμβάνει χώρα στο πιο απίστευτο μέρος: στο βυθό της θάλασσας!

Ο 37χρονος Βρετανός καλλιτέχνης Τζέισον ντε Κλαιρ-Τέιλορ δημιούργησε μια σειρά από γλυπτά με ανθρώπινες μορφές σε διάφορες εκφράσεις τα οποία τοποθετήθηκαν στο βυθό της θάλασσας στο Κανκουν του Μεξικό!

Αν και όποιος δύτης θέλει μπορεί να βουτήξει και να τα θαυμάσει οι βασικοί του επισκέπτες είναι τα ψάρια!

Εξάλλου τα γλυπτά δημιουργήθηκαν με βασικό σκοπό να «χτίσουν» ένα περιβάλλον για να μπορούν να φτιάξουν τα σπίτια τους μικρά ψάρια καθώς και η χλωρίδα του βυθού.

Μάλιστα πρόσφατα προστέθηκε ακόμα ένα έργο που ονομάστηκε «Ανθρώπινος Ύφαλος», το οποίο περιλαμβάνει ένα σπίτι με όλες του τις ανέσεις, ακόμα και ένα στρωμένο με φαγητό τραπέζι!

Το οικολογικό πάρκο άρχισε να δημιουργείται το 2009 και έως τώρα έχει πάνω από 500 κομμάτια που μπορούν να φωλιάσει η χλωρίδα και η πανίδα του βυθού.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ